Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 22:16, 23 sie 2015

Mirka napisał(a)
Czytałam że Irenka ma ci ukorzenić Anabelki ile ci potrzeba handel wymienny zrobimy ☺ pozdrawiam☺

Mirka ja Anbelkę kcę 1 (słownie jedną!)....u mnie areału brak....odpozdrawiam
malgorzata_s... 22:17, 23 sie 2015

Julciu posdrawiam i cmokam
JulkAd 22:19, 23 sie 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Wreszcie nastała temperatura "do życia". Dzeszcz co prawda nie pada, i nie zanosi się nawet, ale jest zdecydowanie lepiej. Szkoda, że podświerkowe hortensje marnieją, może je coś podjadło?
Pozdrowienia i uściski zostawiam

Ja liczyłam, że w końcu dziś coś z nieba spadnie....i nic kolejny raz po powrocie do domu z wężem latałam....ale temp. faktycznie do życia

Hortki pod świerkiem mają totalny brak wody...ale myślę, że z roku na rok będzie lepiej....dziękuję za pozdrowienia
JulkAd 22:23, 23 sie 2015

Kindzia napisał(a)
A ja jadę jednak dzisiaj, Grzesiu po mnie przyjedzie, muszę podlać ogród, bo dziecko "wyjechane" było i ogród samopas puszczony...mam nadzieję, że żyje jeszcze bez wody...
I może róże spiszę, muszę się jakoś przygotować do ich roszad. Nie pamiętam przecież które kolejne rosną. Dużo nie będę ruszać, ale 3 pojadą w świat, dwie muszę przesunąć i jedną dokupić. Tyle.
I ciągle się psychicznie przygotowuję do rozkminienia całkowitego salonowej...i nie chce mi się zupełnie jak na razie Nie zając...

Baw się dobrze

Aż ciekawa jestem co tam w różach chcesz pokombinować, a salonowa?...musi być poważna sprawa jak takiego "dylemata" masz, że psychicznie siem nastawiać trza....

...ogród na pewno przeżył, u Was padało w ostatnim tygodniu...u nas nic...

Dzięki, już wróciłam
JulkAd 22:26, 23 sie 2015

Milka napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam, chłodniej ale i bez deszczu Lato mija i nic nie zrobiłam, z powodu podlewania, ale miałam dużo spotkań i to fajne i w planie kolejneu mnie i wyjazdowe

Doczytałam,że na Śląsk się wybierasz...zazdroszczę, wszystkich zresztą spotkań...a z porządnymi rewolucjami i ja nie dałam rady przez te upały...człowiek ledwo wyszedł już się pocił...odpozdrawiam Irenko
JulkAd 22:28, 23 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Julka nie zamartwiaj się wiem co masz na myśli, bo te upały dały nam wszytskim niźle do wiwatu ale jeszcze jesień przed nami , a jak już przejdziemy w robocie ten masakryczny wrzesień , to potem..niccc tylko szaleć)

Buziole

Elu ja już jutro powoli do pracy...im szybciej pójdę tym szybciej się wdrożę

Odbuziowuję
JulkAd 22:30, 23 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Julciu posdrawiam i cmokam

Dzięki, że przyszłaś na chwilę, wiem jak Ci ciężko...zwłaszcza jak człowiek ma roboty wokół mnóstwo i jeszcze remonty do tego....dzięki za całusy
AsiaK_Z 09:48, 25 sie 2015

Cześć Juluś. Dziś troszkę u mnie popadało, chciałam nazbierać tego deszczu i wysłać do Ciebie, ale zebrało się tyle co na łyżeczce. To chyba ciut za mało
Miłego ogrodniczkowania
Milka 11:31, 25 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Doczytałam,że na Śląsk się wybierasz...zazdroszczę, wszystkich zresztą spotkań...a z porządnymi rewolucjami i ja nie dałam rady przez te upały...człowiek ledwo wyszedł już się pocił...odpozdrawiam Irenko

Podobnie i ja nie dałam radę a anabelek więcej wciśniemy, chyba kiedyś cię nawiedzę i coś wykombinujemy, wiosna jak z nimi wpadnę
Kindzia 13:10, 25 sie 2015

Z salonowej praktycznie wszystko wywlec muszę i na nowo inaczej posadzić...jasny gwint...dlatego mi się nie chce

Róże mam ściśnięte w niektórych miejscach jak nie wiem co...to tak jest jak się 1 Austinkę powinno zamówić, a zamawia 7... A tak się zawsze chwaliłam, że u mnie róże przewiew mają...to im jeszcze 50 szt. lawendy posadziłam...i wkurza mnie teraz! Muszę spokojnie dotrwać do końca naturalnego lawendzi

U nas pada

Buziolek