Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Mala_Mi 13:57, 25 sie 2015

Przyszłam odmachać..towarzysko poczytałam i uciekam z powrotem do pracy.
JulkAd 15:42, 25 sie 2015

Milka napisał(a)

Podobnie i ja nie dałam radę a anabelek więcej wciśniemy, chyba kiedyś cię nawiedzę i coś wykombinujemy, wiosna jak z nimi wpadnę

Zapraszam serdecznie....u mnie drzwi otwarte....jak tylko będziesz się wybierać to daj znać, namiary podam
JulkAd 15:44, 25 sie 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Juluś. Dziś troszkę u mnie popadało, chciałam nazbierać tego deszczu i wysłać do Ciebie, ale zebrało się tyle co na łyżeczce. To chyba ciut za mało
Miłego ogrodniczkowania

U mnie popadało akurat jak byłam w CO(bez zadaszenia)...ale znowu tyle co kot napłakał....

Pół roboty za mną, zaplanowanej na dzisiaj...na pozostałą część siły zbieram
JulkAd 15:52, 25 sie 2015

Kindzia napisał(a)
Z salonowej praktycznie wszystko wywlec muszę i na nowo inaczej posadzić...jasny gwint...dlatego mi się nie chce

Róże mam ściśnięte w niektórych miejscach jak nie wiem co...to tak jest jak się 1 Austinkę powinno zamówić, a zamawia 7... A tak się zawsze chwaliłam, że u mnie róże przewiew mają...to im jeszcze 50 szt. lawendy posadziłam...i wkurza mnie teraz! Muszę spokojnie dotrwać do końca naturalnego lawendzi

U nas pada

Buziolek

Znowu macie więcej wody na tym Śląsku niż ja...w jakimś dziwnym miejscu mieszkam

Wykopków nie zazdroszczę, właśnie wróciłam spod świerka na froncie
....wykopałam 4 dołki i wkopałam ML, ale zanim to się stało musiałam kilka korzeni poprzycinać świerkowi....ale wykopywania i wkopywania nie lubiem bardzo, a czeka mnie to za chwilę. Tylko, że ja mam 4 m2 w tym miejscu, a Twoja salonowa jednak więcej
Nie narzekaj na swoją różankę...ja już bym kciała mieć takie różyczki jak masz Ty, no i wiedzę na ich temat, bo nadal siem zielona czuję w tym temacie
Dzięki za buziaki
JulkAd 15:53, 25 sie 2015

Mala_Mi napisał(a)
Przyszłam odmachać..towarzysko poczytałam i uciekam z powrotem do pracy.

Fajnie, że jesteś od czasu do czasu
mateuszmichn 23:38, 25 sie 2015

Witaj. Trafiłem do ciebie z wątku Łukasza budowlańca
Ładne zmiany u ciebie nastąpiły. Przejrzałem kilka stronek z początku i kilka z końca, muszę więcej nadrobić. Pozdrawiam
JulkAd 00:25, 26 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)
Witaj. Trafiłem do ciebie z wątku Łukasza budowlańca
Ładne zmiany u ciebie nastąpiły. Przejrzałem kilka stronek z początku i kilka z końca, muszę więcej nadrobić. Pozdrawiam

Dzięki za odwiedziny...do nadrabiania zima będzie, teraz już przez suszę szału nie ma
mateuszmichn 00:52, 26 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Dzięki za odwiedziny...do nadrabiania zima będzie, teraz już przez suszę szału nie ma

U mnie dzisiaj padało jakieś może 20 min i to z 3 przerwami. Brechtam z tego deszczu
Kindzia 11:33, 26 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Znowu macie więcej wody na tym Śląsku niż ja...w jakimś dziwnym miejscu mieszkam

Wykopków nie zazdroszczę, właśnie wróciłam spod świerka na froncie
....wykopałam 4 dołki i wkopałam ML, ale zanim to się stało musiałam kilka korzeni poprzycinać świerkowi....ale wykopywania i wkopywania nie lubiem bardzo, a czeka mnie to za chwilę. Tylko, że ja mam 4 m2 w tym miejscu, a Twoja salonowa jednak więcej
Nie narzekaj na swoją różankę...ja już bym kciała mieć takie różyczki jak masz Ty, no i wiedzę na ich temat, bo nadal siem zielona czuję w tym temacie
Dzięki za buziaki

Nooo...myślę, że ze 4 x więcej

I co skończyłaś robotę? Może byś pokazała dzieło???

Ty wiesz, że ja lubię porządnie i przejrzyście w różach, a tak nie mam. Trudno!

Róże...jakaś licha mi zżera liście w M-m Knorr i nie wiem co za świnia się odważyła...na razie zbieram to paskudztwo.

Macham, coraz cieplej znowu...
gierczusia 20:09, 26 sie 2015

Tu pada , tam pada...fffszędzie pada tylko nie u mnie ... Ostatnio to dwa dni się chmurzyło ,a potem padałotak ,źe jednak kropla , co pól godziny co pól metra ...

Zaraz lecę jakiś fotek poszukać ,bo czytam ,źe rewoltę robisz
Buuuuziole