Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 10:54, 08 paź 2015

Milka napisał(a)

Nie musi być źle, kazyemu inaczej rośnie, u mnie w 3 miejscach się nie sprawdził, więc się pożegnaliśmy

Jak to nie wiesz, jak linie wytyczyć???

Nie wiem czy dać od tarasu jedną prostą, czy raczej kilka prostokątów o różnych bokach.
AsiaK_Z 20:14, 08 paź 2015

Kilka dni mnie nie było na forum i totalnie wybiłam się z rytmu. Masakra
"Białe-misie" - polecam
Pozdrawiam
JulkAd 18:48, 09 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Kilka dni mnie nie było na forum i totalnie wybiłam się z rytmu. Masakra
"Białe-misie" - polecam
Pozdrawiam

Byłam u Ciebie i podglądałam, fakt okolica piękna
Milka 13:04, 10 paź 2015

JulkAd napisał(a)

Nie wiem czy dać od tarasu jedną prostą, czy raczej kilka prostokątów o różnych bokach.

Brzmi ciekawie
JulkAd 18:55, 10 paź 2015

Milka napisał(a)

Brzmi ciekawie

No ciekawie owszem, ale mądrzejsza przez to nie jestem
AsiaK_Z 20:18, 12 paź 2015

Julcia, co tu tak cicho? Gdzie siem podziewasz? Ja po tym wyjeździe jakoś nie mogę się ogarnąć. Chodzę jak żółw, nic mi się nie chce. Może to przez pogodę. Nic tylko... pić
JulkAd 10:56, 13 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Julcia, co tu tak cicho? Gdzie siem podziewasz? Ja po tym wyjeździe jakoś nie mogę się ogarnąć. Chodzę jak żółw, nic mi się nie chce. Może to przez pogodę. Nic tylko... pić

Bo ja ciut zabiegana jestem. Za oknem zimno i ogród już mało ciekawy....nie dosyć, że sucho to już smutno, bo rośliny zmartletowane sezonem. Buuu, ją chcę wiosny. A jeszcze czosnków nie posadziłam.
gierczusia 21:17, 13 paź 2015

JulkAd napisał(a)

Bo ja ciut zabiegana jestem. Za oknem zimno i ogród już mało ciekawy....nie dosyć, że sucho to już smutno, bo rośliny zmartletowane sezonem. Buuu, ją chcę wiosny. A jeszcze czosnków nie posadziłam.

Juleczko ja jeszcze nic nie posadziłam...nie sztresuj się liczę ,źe jeszcze nadejdzie cudna złota jesień i zdążymy ze wszystkim też pierwszy raz kupiłam czosnki i baaardzo się na nie cieszę

A z okazji jutrzejszego święta życzę Ci , by nigdy Cie werwa ńie opuściła, byś dała radę roczek za roczkiem podchodzić z entuzjazmem do tych chachorów i uśmiechu na codzień i wielu małych radości ,żebyś nieustannie miała poczucie misji...niech nie gaśnie
Ściskam mooooocno
weronika77 21:31, 13 paź 2015

Trafiłam po Twoich śladach z rewizytą. Narzekasz na podlewanie, a inni mówią, że masz dużo zielonego. Na podlewanie wszyscy w tym roku narzekają. Upał i mało deszczu dla ogrodników pocieszające nie jest. Teraz odpoczniemy od pracy fizycznej a niedługo pomarzymy o wiośnie. Mój ogród śpi a ja za nim nie tęsknię teraz. Pozdrawiam ciepło.
AsiaK_Z 08:17, 14 paź 2015

Z okazji "Dnia Psora" wszystkiego co najlepsze!

obrazek ze strony http://mobilnekwiaty.pl/blog/kwiaty-w-domu-najpopularniejsze-trendy