Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 12:20, 29 wrz 2015

Mala_Mi napisał(a)

Zakupy udane Poszerzaj, będzie przytulniej

Aniu chcę poszerzyć, tylko w jednym miejscu drzewo mi stoi na drodze i z tym mam największą zagwozdkę
Madzenka 06:29, 30 wrz 2015

Za ile kupiłaś t jezowki, mam takie same

Poszerzaj tarwnik, nie zastanwiaj sie.
JulkAd 08:27, 30 wrz 2015

Madzenka napisał(a)
Za ile kupiłaś t jezowki, mam takie same

Poszerzaj tarwnik, nie zastanwiaj sie.

Jeżówki za 9 złotych były w Kalsku, ale tylko jeden wystawca miał. Znaczy siem, w rabaty mam iść ?
Mala_Mi 12:41, 01 paź 2015

Drzewo włącz w rabatę... bo na dobrą sprawę sensownie poszerzyć możesz tylko stronę z drzewem, bo druga z drewutnią to ciężka do poszerzenia logicznie. Tak mi się wydaje patrząc na focie.

Pashmina kupiona wiosną z gołym korzeniem, tylko takie kupuję, do zdoniczkowanych się zraziłam, są najgorsze u mnie. Nie wiem jak będzie po zimie, ale jest to fajna róża.. kompaktowa, zwarta, ładne liście. Ale jak mówię, mam ją od wiosny...
Milka 16:43, 01 paź 2015

I towarzystwo miałąś udane i zakupy, same skarby, poza przetacznikiem, jakoś nie polubiliśmy się ale u ciebie może byc wspaniały, u mnie źle rósł, coś nie pasiło stale.
Poszerzaj, drzewo włącz i będziemy radzic dalej
JulkAd 17:42, 01 paź 2015

Mala_Mi napisał(a)
Drzewo włącz w rabatę... bo na dobrą sprawę sensownie poszerzyć możesz tylko stronę z drzewem, bo druga z drewutnią to ciężka do poszerzenia logicznie. Tak mi się wydaje patrząc na focie.

Pashmina kupiona wiosną z gołym korzeniem, tylko takie kupuję, do zdoniczkowanych się zraziłam, są najgorsze u mnie. Nie wiem jak będzie po zimie, ale jest to fajna róża.. kompaktowa, zwarta, ładne liście. Ale jak mówię, mam ją od wiosny...

A widzisz to dla mnie coś nowego, że golizna i tak świetnie sobie radzi....a jeszcze jak zwarta to już całkiem ok...no myślę, że z czasem tylko lepiej może być ....muszę teraz kontrastu dla Pashminy poszukać.

Też myślałam o włączeniu tego drzewa, ale to oznacza, że raczej w linie proste powinnam iść po tej stronie. Nie mogę ogarnąć tego jak na razie, ale zima przede mną
JulkAd 17:48, 01 paź 2015

Milka napisał(a)
I towarzystwo miałąś udane i zakupy, same skarby, poza przetacznikiem, jakoś nie polubiliśmy się ale u ciebie może byc wspaniały, u mnie źle rósł, coś nie pasiło stale.
Poszerzaj, drzewo włącz i będziemy radzic dalej

Irenko zgodę na poszerzenie mam, ale mam kłopot z wytyczeniem linii rabat. Chcę proporcje zachować pomiędzy lewą i prawą stroną.

Wystraszyłaś mnie z tym przetacznikiem.... hm...może nie będzie tak źle
Dominika11 21:22, 02 paź 2015

Macham i idę oglądać Twój ogród
JulkAd 21:25, 02 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
Macham i idę oglądać Twój ogród

Cały czas w remoncie
Dominika11 21:30, 02 paź 2015

ale są efekty