Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

JulkAd 17:21, 27 wrz 2015

Milka napisał(a)
Muszę sprawdzić ten 3,10, jaki to dzień, bo chyba ciut będziesz, czy od razu z powrotem??
tez zimy nie lubię, wolę taką aurę jak teraz, az do kwietnia tak, może być
Wszystkie pw odczytane

No nie wiem jak się tam uwiniemy...i czy plany jakieś zakupowe będą?.
U mnie pw również
JulkAd 17:31, 27 wrz 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Julka. Ciekawa jestem Twoich zakupów roślinnych. Milej niedzieli

Dzięki...niedziela była bardzo miła...co tam Kalsk... Towarzystwo Kasika z Grzesiem lepciejsze niż targi

Owszem coś tam kupiłam, wg założonego planu oczywiście, fotki jutro, bo sił już nie mam a jeszcze basen mnie czeka...nie wszystko dostałam, ale przeca cierpliwości trzeba się w ogrodniczkowaniu cały czas uczyć
Kasik 22:09, 27 wrz 2015

Juleczko super, że mogliśmy pobyć razem. Rzeczywiście Kalsk nie powalił, ale te jeżóweczki w takiej cenie bardzo cieszą.

Ciacho pycha- jeszcze daliśmy radę jeden kawałeczek po obiadku. Muszę przeprosić się z przepisem na skubańca- kiedyś robiłam go namietnie- dziś Twój mi przypomniał stare czasy.

Buziolki dla Was serdeczne.
gierczusia 07:02, 28 wrz 2015

A ja przebiegam życzyć dobrego tygodnia i sprawdzić do tam w Kalsku było
W każdym razie ... na Kalsk poczekam sobie spokojnie i zazdraszczam Wam cudnego spotkania.. rozumię,ze akumulatory naladowane

Ściskam mocno
Magda70 17:36, 28 wrz 2015

Cześć proszę...czytam , że spotkanko i zakupy byly

Meczyk oglądasz??? Ależ daly ciała laski wczoraj i w sobote...aż żal... Dziś mam nadzieję będzie inaczej
JulkAd 17:37, 28 wrz 2015

Kasik napisał(a)
Juleczko super, że mogliśmy pobyć razem. Rzeczywiście Kalsk nie powalił, ale te jeżóweczki w takiej cenie bardzo cieszą.

Ciacho pycha- jeszcze daliśmy radę jeden kawałeczek po obiadku. Muszę przeprosić się z przepisem na skubańca- kiedyś robiłam go namietnie- dziś Twój mi przypomniał stare czasy.

Buziolki dla Was serdeczne.

Kasiu nie jestem do końca zawiedziona Kalskiem, wiesz o tym, a naprawdę było nam miło Was zobaczyć i.... zapraszamy do siebie

Ciasto moje bez szału, ale za to drożdżowiec Grzesia-pychotka

Odbuziowuję
JulkAd 17:41, 28 wrz 2015

gierczusia napisał(a)
A ja przebiegam życzyć dobrego tygodnia i sprawdzić do tam w Kalsku było
W każdym razie ... na Kalsk poczekam sobie spokojnie i zazdraszczam Wam cudnego spotkania.. rozumię,ze akumulatory naladowane

Ściskam mocno

Na takich spotkaniach zawsze się faktycznie ładuje akumulatory...i zawsze za szybko czas płynie...wprawdzie niedaleko, ale często czasu brak.....
Kalsk był ok...oprócz roślin niesamowite króliki i kurki...szkoda, że fotek nie zrobiliśmy....

odściskuję
JulkAd 17:44, 28 wrz 2015

Magda70 napisał(a)
Cześć proszę...czytam , że spotkanko i zakupy byly

Meczyk oglądasz??? Ależ daly ciała laski wczoraj i w sobote...aż żal... Dziś mam nadzieję będzie inaczej

No właśnie z Kasikiem rozmawiałyśmy wczoraj, że te kobity to w zwolnionym tempie grają...jakoś tak po chłopakach trudno się przestawić...oglądam jak mam czas Madziu, a o to ciut trudno....
Magda70 17:55, 28 wrz 2015

Ja też w miarę możliwości oglądam...

no 2-0 jest
Mala_Mi 17:57, 28 wrz 2015

Julka, klona tnę pod koniec zimy, ale już po najgorszych mrozach. I patrzę czy nie leją się z niego soki.. czyli test na jednej małej gałązce przed cieciem.
Z tego powodu nie był cięty już 2 zimy i klon jest gigant..

Przy okazji pooglądałam poszerzone rabatki, ale wgryzać się nie wgryzam.. Dobra decyzja. Działka małą, ale trawnika proporcjonalnie do rabat jest za dużo I dlatego tak zielono i nie kolorowo.