Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

zuza12 08:42, 17 sty 2013

Witam Wszystkich w ten piękny zimowy poranek. Kochani bardzo mi Was brakuje, ale niestety ostatnio mam prawdziwy kocioł i brakuje mi czasu na wszystko. A jak juz troche czasu zorganizuję to nie mam zupełnie na nic ochoty. Juz sie nawet zastanawiam, czy to nie jest jakas odmiana zimowej deprechy.
zuza12 08:44, 17 sty 2013

irena_milek napisał(a)

Aniu ogladałąm relację z Waszego spotkania. Troche Wam zazdroszczę. Tez chciałąm kiedys nasze towarzystwo zgonic na spotkanie, ale sie nie udało. Nie lubie składac deklaracji, ale aż mnie korci, więc to powiem, że jak nic mi nie stanie na przeszkodzie, to pojadę na jakies najbliższe spotkanie. Chcę Was poznać w realu.
Irenko, we Wrocławiu chyba będę w kwietniu, jak wypalą wszystkie plany mojego M. Biorę wtedy worek dobrego humoru, kosz z łapówką i pukam do Twoich drzwi.

tym razem ci nie odpuszczę, bo poprzednio po fakcie się dowiedziałam, że we Wrocławiu gościsz
bez łapówki chętnie powitam

Irenko, jezeli tylko wszystkie sprawy nam się ułożą tak jak chciałby mój M, to bedę musiała przyjechać na wrocławskie lotnisko i wtedy masz gwarancję, że bedę u Ciebie.
zuza12 08:46, 17 sty 2013

Diana, Ania - bardzo chetnie wyskoczę na jakieś spotkanie. Musimy koniecznie cos w tym roku zaplanować. Ja jestem na TAK.
arcobaleno 09:43, 17 sty 2013

Mnie też niemoc dopadla i odpuścić nie może - do wiosny jednak już bliżej niż dalej (ekhe, ekhe) damy radę Ja też chętna na spotkanie!
zuza12 09:55, 17 sty 2013

Widzę, że ta niemoc wszystkich dopada. Juz chyba szybciej bym sie z grypy wygrzebała, niz z tego marazmu.
jotka 09:58, 17 sty 2013

A ja nie mam czasu na deprechę I pogoda poprawiła się jak dla mnie - ten mrozik i śnieg dobrze na mnie wpływają Może Was zarażę
pozdrawiam
zuza12 10:25, 17 sty 2013

jotka napisał(a)
A ja nie mam czasu na deprechę I pogoda poprawiła się jak dla mnie - ten mrozik i śnieg dobrze na mnie wpływają Może Was zarażę
pozdrawiam

Witaj Jolu.
Jak możesz to przeslij troche tej pozytywnej energii, bo u mnie jest ostatnio z tym kiepsko.
jotka 12:03, 17 sty 2013

Przesyłam pozytywna energie zamkniętą w moim uśmiechu No i propozycja, że jak już przyjdzie ta kolorowa ukwiecona wiosna, to masz zaproszenie do mnie na działkę Działka to co prawda nie wypasiony ogródek, ale i tam można się poznać i kilkoma roślinkami nacieszyć oczy
Milka 12:43, 17 sty 2013

zuza12 napisał(a)
Widzę, że ta niemoc wszystkich dopada. Juz chyba szybciej bym sie z grypy wygrzebała, niz z tego marazmu.

Zuza, jak się wygrzebiesz z choroby, mus jakieś narty zaliczyć lub spotkanie, sposób na depresję najlepszy
pozdrawiam
kasik778 17:43, 17 sty 2013

Taki marazm to chyba raz na jakiś czas nas wszystkich dopada, ja tak miałam ostatnio, na szczęście minęło, pozdrawiam