Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy.

zuza12 20:27, 18 sty 2013

jotka napisał(a)
Przesyłam pozytywna energie zamkniętą w moim uśmiechu No i propozycja, że jak już przyjdzie ta kolorowa ukwiecona wiosna, to masz zaproszenie do mnie na działkę Działka to co prawda nie wypasiony ogródek, ale i tam można się poznać i kilkoma roślinkami nacieszyć oczy

Jolu, już dziś przyjmuje zaproszenie. A taka działeczka to często dostarcza więcej wrażeń niż wypasiony ogródek. Teraz mam troche mniej czasu i dlatego zaglądam do Was tylko na sporadycznie. Mam nadzieje, ze niebawem znów będe tu częściej.
zuza12 20:30, 18 sty 2013

irena_milek napisał(a)

Widzę, że ta niemoc wszystkich dopada. Juz chyba szybciej bym sie z grypy wygrzebała, niz z tego marazmu.

Zuza, jak się wygrzebiesz z choroby, mus jakieś narty zaliczyć lub spotkanie, sposób na depresję najlepszy
pozdrawiam

Irenko, wczoraj przejrzałam relacje z nart. Kurcze jaka szkoda, że nie mogłam pojechać. Wygladałaś rewelacyjnie. Zresztą wszystkie dziewczyny prezentowały sie super. A jesli chodzi o spotkanie to obiecuje, że koniec marca lub początek kwietnia będę.
zuza12 20:37, 18 sty 2013

Korzystając z chwili, że mnie też dopadł jakiś wirus i leżę pod kocem,kaszlę, prycham i cierpię, to moge troche nadrobić obecność na ogrodowisku. Nie jestem w stanie odwiedzić Was wszystkich, bo jednak ból głowy jest zbyt uciążliwy. Wszystkich Was pozdrawiam zimowo.

zuza12 20:39, 18 sty 2013

zuza12 20:43, 18 sty 2013

A tak mój M łapał deszczówkę. Wyjechał do pracy na cały tydzień, ja też byłam mocno zakręcona i mamy teraz nadwyzkę lodu do drinków. Można zaczynac ogrodowe party.

zuza12 20:50, 18 sty 2013

To teraz cos innego. To miejsce mojej pracy. Strasznie sie tutaj duszę, zwłaszcza od wiosny do jesieni.

A to storczyk, którego moja mama chciała wyrzucić, bo nie kwitł od trzech lat. Zabrałam go do praci i zobaczcie, jak pięknie zakwitł

eliza3 20:51, 18 sty 2013

Przyszłam zobaczyć co słychać, a tu party się szykuje Lodu na drinki wystarczy dla wszystkich...
Pozdrawiam i zdrówka życzę, kuruj się.
zuza12 20:54, 18 sty 2013

A to storczyki mojego syna. Jedyne kwiaty, które wytrzymują z nim w pokoju.

eliza3 20:55, 18 sty 2013

Storczyki też niezłe... a więc party wśród storczyków...
zuza12 20:56, 18 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Przyszłam zobaczyć co słychać, a tu party się szykuje Lodu na drinki wystarczy dla wszystkich...
Pozdrawiam i zdrówka życzę, kuruj się.

Witaj Elu.
Lodu starczy, tylko ze zdrowiem gorzej. Właśnie M mnie pogania, że mam odłożyć komputer, połknąć leki i pod kołdrę, bo w poniedziałek mam byc zdrowa.