Maria667
11:34, 22 mar 2013
Asiu!
Witam Cię serdecznie. Na początek moje uznanie dla ciebie i dla Twojego męża za pracę włożoną w dom i ogród.
Zaglądnęłam rzucić okiem, a przejrzałam cały wątek.
Zwierzaki masz super. Alfy wielka szkoda, taki młody psiak
Z sąsiadami tak bywa. Wszystko im przeszkadza. Może sąsiadce ten winobluszcz zasłaniał widok i nie widziała, co robisz? Żywopłot z buka bęzie jeszcze piękniejszy i jak się zagęści będzie super zasłoną. Buki zostawiają na zimę liście, więc nawet zimą widok się nie odsłoni.
Z tymi stworkami , co infekują nam mózgi to możesz mieć rację
Coś w tym jest.
Idę jeszcze rzucić okiem na "Planowanie w Wyżełkowie". Niestety, nie licz na moje rady. Planowanie to moja słaba strona. Ale może się czegoś nauczę
O moim oczku wrzuciłam krótką notkę u siebie.
Pozdrawiam z zasypanej śniegiem Małopolski

Witam Cię serdecznie. Na początek moje uznanie dla ciebie i dla Twojego męża za pracę włożoną w dom i ogród.
Zaglądnęłam rzucić okiem, a przejrzałam cały wątek.
Zwierzaki masz super. Alfy wielka szkoda, taki młody psiak

Z sąsiadami tak bywa. Wszystko im przeszkadza. Może sąsiadce ten winobluszcz zasłaniał widok i nie widziała, co robisz? Żywopłot z buka bęzie jeszcze piękniejszy i jak się zagęści będzie super zasłoną. Buki zostawiają na zimę liście, więc nawet zimą widok się nie odsłoni.
Z tymi stworkami , co infekują nam mózgi to możesz mieć rację

Idę jeszcze rzucić okiem na "Planowanie w Wyżełkowie". Niestety, nie licz na moje rady. Planowanie to moja słaba strona. Ale może się czegoś nauczę

O moim oczku wrzuciłam krótką notkę u siebie.
Pozdrawiam z zasypanej śniegiem Małopolski