Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 23:20, 31 sty 2013

asc napisał(a)
Konstruktor czy nie ,ale umie sobie coś zorganizować by nie mówić sakramentalnego NUDZĘ SIĘ

Oj....nie zawsze jest tak pięknie
powiedzenie moich dzieci :SAMEEE NUUUUUUDY!
a najlepsze jak to ten mały powtarza

EPODLAS napisał(a)
Przyszły wynalazca rośnie. Zdolny i do tego przystojniak z niego się zapowiada. Och my babcie, jak my kochamy swoje wnuki

Babcie kochają i rozpieszczają
Jego 2 lata chowała moja ciocia.....tak go chowała że nie potrafił się sam bawić bo zawsze się z nim bawiła....
mama wyprostowała to w 3 m-ce

Bogdzia napisał(a)
Motylkowo piękne i radosne. Konstrukcja tez pewnie udana ,dziecko skupione więc nie może byc inaczej. pozdrawiam serdecznie.

tak Bogdziu
te motylki tak mi się podobają jak Twoje ptaszęta w bajkowych sceneriach
chyba się starzejemy i do dzieciństwa nam tęskno i motylków na łakach

Gabrysia_ napisał(a)
Ula..zobaczyłam sobie co już udało ci się zrobić w ogrodzie...
Zmiany bardzo fajne,lista zakupów imponująca
Super masz pomocników.

Gabrysiu....ja jeszcze nie zaczęłam...to były pierwsze przymiarki
a pomocników mam super ....ale na razie na zdjęciachod czegoś muszą zacząć

Kasiek napisał(a)
Ula pozdrowionka zostawiam
Ale masz przystojniache w domku,dziewczyny beda sie w kolejce ustawiac,oj beda

starszy w jego wieku miał 2 dziewczyny w przedszkolu i musiałam 2 walentynki szykować..
jak sobie przypomnę.... kolorowy zawrót głowy
viva 00:36, 01 lut 2013

Ula, wyczytałam u Ani Monte, że masz mocne postanowienie sadzić różyczki więc zostawiam Ci bukiecik na zachęte

aneta230972 00:42, 01 lut 2013

Ula dzięki za zdjęcie warzywniaka
Czyli wychodzi na to, że tak jak ja masz dwóch synków? Fajnie. Chłopaki są super. Owszem dają popalić. Wiem coś na ten temat ponieważ moje rozrabiaki (3 i 5 lat) biją się non stop potem przytulają potem kłócą i tak na okrągło. A jak śpią wyglądają jak Aniołlki
Urszulla 09:00, 01 lut 2013

viva napisał(a)
Ula, wyczytałam u Ani Monte, że masz mocne postanowienie sadzić różyczki więc zostawiam Ci bukiecik na zachęte

Aniu, to najwspanialszy prezencik Dziękuję
będę na nie spoglądała dopóki moich nie będzie

Powtórzę to co Ani na PW opisałam:
z prawej są tuje żywopłotowe.....a z lewej chcę cisy posadzić do rabaty z Rh...
i te róże będą pomiedzy.dwoma żywopłotami na siatce....
mam tam wąski odcinek do przechodzenia ok.2m i jeszcze 2 śliwy rosną...
róże nie zajmą dużo miejsca pod samym ogrodzeniem..i jeszcze sobie ten odcinek bluszczem podsadzę,żeby wypełnił
więc myślę że rozwiązanie powinno być fajne

tylko dzisiaj wyszłam do ogrodu i okazało się że tego odcinka to sporo na długości..u mnie wszystko w ilościach hurtowych muszę kupować
Urszulla 09:03, 01 lut 2013

aneta230972 napisał(a)
Ula dzięki za zdjęcie warzywniaka
Czyli wychodzi na to, że tak jak ja masz dwóch synków? Fajnie. Chłopaki są super. Owszem dają popalić. Wiem coś na ten temat ponieważ moje rozrabiaki (3 i 5 lat) biją się non stop potem przytulają potem kłócą i tak na okrągło. A jak śpią wyglądają jak Aniołlki

fajnie że masz z małą różnicą wieku u mnie 6lat różnicy....teraz jakoś się próbują dogadywać...bo jak się kłócą to zabieram kabel od komputera i wyłączam bajki
Urszulla 09:07, 01 lut 2013

A dziaj +5C i pierwszy wiosenny poranek
wieje tylko mocny, zimny wiatr......ale słoneczko zagląda
Cudownie..............
Milka 12:11, 01 lut 2013

U nas podobnie ale coś rano gadali, że w niedzielę mrozy...a w tv na plusie i słońce pokazywali i bądź tu mądry!!
Urszulla 12:25, 01 lut 2013

No właśnie.....a jak choć tylko troszkę słońce zaświeci...to już gębulka się śmieje
Milka 12:45, 01 lut 2013

oj tak, od ucha do ucha!!
eliza3 13:31, 01 lut 2013

Urszulla napisał(a)
z kartonu który dziś przyniosłam ze sklepu i butli plastikowej zrobił jakąś maszynę, która się obraca i mieli
włożył do niej bułkę suchą i coś tam obracał

na zdjęciu nie widać że się obraca

Cześć Ula, masz świetnego syneczka, pięknie rysuje i jeszcze ma pomysły twórcze...
Chłopak ma wyobraźnię, pomysły i jak mówi mój M umie myśleć technicznie... jak nic, pomysłowy Dobromir czy też należy do tych, co to na miejscu nie usiedzi?