Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Kasiek 11:34, 09 lut 2013

Ula ja nie porownuje..ja sie ciesze A ze realia inne...wiem,wystarczajaco dlugo mieszkalam w Polsce...
Zdroweczka zycze,dbajcie o siebie
ewa004 12:29, 09 lut 2013

PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNIE
Madzenka 12:32, 09 lut 2013

Zdrówka!!
Gosiniak 12:42, 09 lut 2013

Ula- ale trafiłaś, a ja właśnie marzę żeby tam być, coś pięknego, a łąka rododendronowa mnie powaliła, jadę tam w maju koniecznie
Gosiniak 12:42, 09 lut 2013

Jeśli masz jeszcze jakieś zdjęcia stamtąd to proszę dodaj
renatamama3 13:04, 09 lut 2013

Hej Ulcia ,ostatnio hiacynty w biedronie po 2,69 .Wybieram się do Pisarzowic w tym roku .
aneta230972 13:31, 09 lut 2013

Urszulla napisał(a)

Taką dostawę śniegu mam.....a ja chcę ciepło, słońce i kwiatki!!!!

Ula ale kapitalne. Czy to jakaś specjalna forma do śniegu w kształcie cegły?

No błagam tylko mi nie pisz, że to pojemnik po lodach

Anetko, jak sama widzisz leży obok.....lody Algida zimą wykorzystane do budowy igloo......tylko igloo nie zostanie dokonczone bo malutki się rozchorował i ma od wczoraj gorączkę.....starszy kończy chorować...mały zaczął....a ja walczę nie wiadomo z czym...też spałam chyba ze 3godz.
M. smarkaty od tygodnia......i jak tu nie mieć chandry

Dopiero jak wysłałam posta to zauważyłam, że to chyba pojemnik po lodach. Dlatego posta edytowałam. Super pomysł.
Jeden chory facet w domu to jest koszmar ale dwóch lub trzech to lepiej się wyprowadzić
Kilka mieś. temu przerabiałam grypę żołądkową. Na polu bitwy tylko ja ocalałam. Dwie noce szalałam z miednicą od jednego do drugiego. Całe szczęście, ze trzeci facet ( mój M) sam biegał do łazienki .
Trzymaj się dzielnie Ula bo ktoś musi przecież ogarnąć to wszystko . Zdrówka.
Urszulla 14:30, 09 lut 2013

jotka napisał(a)
Zdrowia i sił życzę Ulu Dzieki Tobie pospacerowałam po pięknym ogrodzie w Pisarzowicach

Moje hiacynty (po 3,50) kwitną właśnie w domciu dając zapach na całe mieszkanie i jak przekwitną to po zahartowaniu pójdą do gruntu. Mam już niezłą kolekcję takich które najpierw zdobiły mieszkanie, a potem kwitną w ogródku

Jolu wyoślij mi co to znaczy hartowanie........

Kasiek napisał(a)
Ula ja nie porownuje..ja sie ciesze A ze realia inne...wiem,wystarczajaco dlugo mieszkalam w Polsce...
Zdroweczka zycze,dbajcie o siebie

Odpisałam u Ciebiemoże głupio napisałam z tym porównywaniem.....ale w Polsce wszystko jest takie drogie jak na zachodzie tylko pensje jakoś nie europejskie.....a hiacynty 2-dniowe za 3,50 mnie tylko wkurzyły.......ale i tak kupię następnebo pięknie pachnie w domu

monteverde 14:45, 09 lut 2013

Ula fajnie, że możesz bywać w Pisarzowicach
Urszulla 14:47, 09 lut 2013

Mogę...tylko tam ceny są duże....więc wiele rzeczy i tak kupuje się w innych miejscach