Ale wiosennie i radosnie u Ciebie kwiatki zawsze ciesza no a beczka super dobry pomysl z hortensja, tez chyba wykopie ze dwie i tak zrobie moze w koncu zakwitna tego roku
Plany aura pokrzyżowała- były drzewa na tapecie, ale znajomy mi powiedział że na owoce drzewa ciąć trzeba jesienią i teraz mam problem Jak wyjdzie czasowo i M. będzie dostępny coś podetniemy...a jak nie to zobaczymy jesienią.
Ale choć na 15 minut wszłam bo nie było bardzo zimno i coś powysadzałam...i to cieszy.
Mam nadzieję że będzie kwitła ta hortensja. Dostałam ją w zeszłym roku malutką od siostry męża i posadziłam w zbyt dużym słońcu. Ożyła jesienią jak zeszły temperatury i byłoby mi szkoda ją zamrozić, bo przecież u nas bez śniegu. Zdążyłam idealnie w sobotę.
U mnie nie ma zimy....tylko nocne przymrozki.
Czas wykorzystałam na sprawy domowe,
a parapet dzięki mojemu Synowi i Dniu Kobiet ożył.
Widziałam dziś w Mai taki pomysł że w beczce był zbiornik na deszczówkę.
Fajniusia...tylko na pomysł czekam jej zagospodarowania. Wymyśliłam żeby jej jednak nie zniszczyć na deszczu że poczeka na domek letniskowy w ogrodzie
Wykop Danusiu, będziesz miała donice pełne kwiatów za darmo
W planach na nowy tydzień zakup ziemi ogrodowej, bo mi się sończyła i Magicznej Siły do hortensji.
Miałam wysiewać nasionka, ale to pod znakiem zapytania na razie.
Bardzo ładna ta beczka ja mam brzydszą bo plastikową ( zieloną na szczęscie) , zbieram do niej deszczówkę ale późnym latem już nie bo komary się w niej lęgną.Hortensja pewnie zakwitnie jak ma tyle pączków.Pozdrówka.
Cudne kwiatki i taki wesoły parapet u ciebie
beczka rewelacyjna, cos wymyslisz jak znajdę ciekawe inspiracje, to podrzucę
a z ogrodowymi, może by tak samo zrobić?