Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 16:49, 31 mar 2014

Zawiadamiam wszystkich że Kindzi hortensje mają się świetnie co widać po rozwoju liści

A ta wiadomość specjalnie dla Anny_g -moje hortensje żyją!!!!!

Na koniec owoce mojej sobotniej krótkiej pracy w ogrodzie- cd nastąpi...

Milka 16:52, 31 mar 2014

Szalejesz, efekty są, rośliny żyją, nic tylko się cieszyć
BarbaraM 19:38, 31 mar 2014

Ula,bardzo ładnie.
Urszulla 21:52, 31 mar 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Ula ładne bratki Wczoraj ciezko pracowalam w ogrodzie no i pierwsze kanciki robilam Ale daleko mi do idealnej rabaty z kancikiem od Ani Pozdrawiam serdecznie

Danusiu, zawsze musi być ten pierwszy raz a ja myślałam że na nas poczekasz, ha-ha-ha

alinak napisał(a)
Ulka i ja się poddałam bratkowej modzie ..koszyczki na niebiesko i biało obsadzone ..mycie okien tez ważne a ogród nie ucieka za granicę ....pozdrawiam

muszę wpaść zobaczyć jak nasadziłaś te niebieskości z bielą

irena_milek napisał(a)
Bardzo podoba mi się twoje podejscie do ogrodu, nic tylko przykład brać
myłam okna przy remoncie, ale po tych wichurach i deszczach, znowu brudne, ale nie mam chęci na mycie, jak dostanę natchnienie, trzasnę raz dwa

Irenko, Ty wulkan energii za pół ogrodowiska co to dla Ciebie okna, chyba że tak jak ja nie cierpisz tego zajęcia. U mnie co miesiąc na dole trzeba, fe...co za paskudna robota, ale jak widzę jasno ogród to jest mi przyjemnie.

irena_milek napisał(a)
Szalejesz, efekty są, rośliny żyją, nic tylko się cieszyć

Co to moje szaleństwo =w porównaniu z Twoim nic nie znaczy. Ale jak zakwitną te moje 24 horti to chyba oszaleję z radości

BarbaraM napisał(a)
Ula,bardzo ładnie.

Basiu, jak Ty tak mówisz to jestem uradowana

anna_g 23:23, 31 mar 2014

Ula To jest bardzo dobra wiadomość, że twoje hortensje żyją !!! Super... Cieszę się Powiem Ci więcej, Twoja ma listki a moje jeszcze nie... ani jedna... hmmmm mam nadzieję, że moje żyją
Ula - jak Twój silver dollar kwiaty będzie miał to mi go obfoć i pokaż bo ja mam dwa ale coś mam je podejrzane porównam sobie
Podoba mi się Irenki podejście do okien "trzasnę raz dwa" - to jest energia i wigor. Taka nasza Irenka Pozdrawiam Ula
Kindzia 09:59, 01 kwi 2014

Będą kwitły pięknie i jedne, i drugie hortusie Będzie co podziwiać

Ty wiesz, że czysto białych krokusów u mnie niet? Trzeba się poprawić jesienią

Pozdrówka
Urszulla 17:56, 01 kwi 2014

Aniu- oczywiście Silver Dollar obfocę ale nie imponują mi tak jak inne, nie wiem dlaczego.

Kasiu- te białe krokusy są duże i ładne, natomiast fiolety które wydawało się że będą piękne są malutkie, w grupce fajne ale gdyby ich nie było dużo to marny efekt dadzą

A w domu mam przechowanego agapanta
ciekawe czy zakwitnie w tym roku

i hodowla pelargonii- rozsadę robiła moja mama, ja tylko podlewam

Sebek 18:03, 01 kwi 2014

Moje okna przed myciem....kusiło mnie dzisiaj, ale siadłem na ogrodowisko i wiadomo....już się mi nie chce

W Twoim ogrodzie pięknie zaczyna się robić - jednak kulki bukszpanowe koniecznie spryskaj i podlej florovitem lub biohumusem - obfiiiicie
Widzę, że również jemy te same jogurty - ja jeszcze wsypuję musli
EPODLAS 23:53, 01 kwi 2014

Wpadłam późnym wieczorem i pozdrawiam. Pelargonie to moje ulubione balkonowe. Długo ich jeszcze nic nie przebije
anna_g 00:03, 02 kwi 2014

No właśnie Ula - mnie się wydawało że ten Silver Dollar to jakiś lepszy będzie i dlatego mam podejrzenie czy to na pewno jest u mnie Dollar - czy aby nie jakaś złotówka czasem