Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Bogdzia 14:27, 26 maj 2014

Ula wiem ze nie byo Ci łatwo do mnie sie wybrac , tym bardziej Ci dziekuję. Mam nadzieje że i Łukasz po poczatkowym nudzeniu sie z nami też poczuł sie u mnie lepiej i moze jeszcze kiedyś przyjedzie ponownie. Dzieki za Twój cudny , ujmujący uśmiech w tym dniu .Wiesz że masz piekny uśmiech? Czaruj nim wokół siebie . Buziaki.
Milka 17:15, 26 maj 2014

Wszystkie jesteście laseczki, ale Uluś, jak modelka Ula, ale fajne spotkanie, oj miałaś wrażeń
widziałam twoją magnolię parasolowatą, witaj w klubie fanów tej magnolii....i cudnie kwitnie ci piwonia
danuta_szwajcer 18:09, 26 maj 2014

Jak zobaczyłam pierwszy raz Ule to zaraz mnie ujął ten piekny uśmiech, taka subtelnośc i to coś) Ula ma klase i tyle Piekne zdjecia i relacje i wiesz Ula ten ogrod i te Rh dopiero widac na zdjeciaxch razem z Wami ten ogrom tych krzewow i to piekno Zapewne w realu to dopiero musi byc widok, opowiesz jak przyjedziesz do mnie Pozdrawiam serdecznie
Urszulla 18:35, 26 maj 2014

Nikita napisał(a)
Ula obiecane fotki....do wyboru, do koloru

Nikito, dziękuję za fotkimiło było Ciebie poznać.
U Ciebie byłam i wpraszam się częściej dla poszerzenia znajomości

Ula fotki

Krysiu, dziękuję za miłe chwile z Tobą
choć czuję ich niedosyt
jesteś wesołą, ciepłą i przemiłą osobą

Ula... było super Cię poznać i Łukasza.. jakoś tak zawsze jest, że więcej czasu spędzam z dziećmi niż z rodzicami... a nie jestem Matka Polka... chyba dlatego, że jestem mała.. i że mam fiu bździu w głowie, to z dziećmi sie łatwiej dogaduję niż z dorosłymi... u siebie okiem tylko rzuciłam, ale chyba pisałaś przyszły rok... dlaczego przyszły???? .... są wakacje I woda do basenu sie leje.. Łukaszowi się na pewno spodoba.. i Fiordy co ręki jedzą
Jakoś Ciebie mam mało na fotach......

Aniu, pomyślę nad przyjazdem
obiecałam jednak Irence że w lipcu przyjadę
i jeszcze okolice Krakowa chciałabym odwiedzić
co za dużo to niezdrowo.....
a Ty kusisz fiordami

Margarete napisał(a)
Pozdrawiam Ula, tym razem wirtualnie.....ale osobiście cię poznać było mi niezmiernie miło. Mam nadzieję że bedzie jeszcze niejedna okazja do kolejnych spotkan
Buziaki dla Łukasza !

Dziękuję Małgosiu w imieniu Łukasza
Miło było i Ciebie poznać, mam nadzieję że więcej spotkań będzie nam pisane

ana_art napisał(a)
Ula dziewczyno której nogi kończą się przy szyii miło było Cię poznać

Ha,ha....chyba przesadziłaś z tą szyją....przypomniałaś mi taką koleżankę która miała prawdziwie nogi po same pachy i na dodatek zgrabne Pozdrawiam Aniu

Rench napisał(a)
Hej Ula Czasem zaglądałam do Ciebie,ale nie miałam pojęcia ,że ta Ula ze spotkania,to Urszulla z tego watku
Miło było cię poznać

Reniu, cieszę się że Cię poznałam
zawsze ten pierwszy raz jest trudny, ale powoduje że spotykamy się na wątkach i świat staje się od tego czasu piękniejszy

Urszulla 18:42, 26 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Ula wiem ze nie byo Ci łatwo do mnie sie wybrac , tym bardziej Ci dziekuję. Mam nadzieje że i Łukasz po poczatkowym nudzeniu sie z nami też poczuł sie u mnie lepiej i moze jeszcze kiedyś przyjedzie ponownie. Dzieki za Twój cudny , ujmujący uśmiech w tym dniu .Wiesz że masz piekny uśmiech? Czaruj nim wokół siebie . Buziaki.

Bożenko, dziękuję Ci za miłe i czarujące słowa,
mam nadzieję że będzie wiele okazji aby się spotkać
kwitnące rodki mam zaliczone, więc następne spotkanie może być w każdym dogodnym czasie
Urszulla 18:48, 26 maj 2014

anna_g napisał(a)
I u Ciebie super relacja Oj musisz mieć wspomnienia Sobota Ula jak najbardziej Jeszcze sie zmówimy na pw

Aniu, wspomnienia mam naprawdę niezapomniane Było po prostu cudownie i podróż z Małgosią i Krzysiem też udana mnie nie wysadzili po drodze ....byłam chyba grzeczna
Sobota aktualna jak dla mnie

irena_milek napisał(a)
Wszystkie jesteście laseczki, ale Uluś, jak modelka Ula, ale fajne spotkanie, oj miałaś wrażeń
widziałam twoją magnolię parasolowatą, witaj w klubie fanów tej magnolii....i cudnie kwitnie ci piwonia

Fanem parasolowatej stanę się gdy urośnie i dzięki Annie_g która sadzonki wyhodowała własnoręcznie i jest mistrzem w tym zakresie Irenko, wrażenia mam takie że zaniemówiłam z zachwytu u Bogdzi

danuta_szwajcer napisał(a)
Jak zobaczyłam pierwszy raz Ule to zaraz mnie ujął ten piekny uśmiech, taka subtelnośc i to coś) Ula ma klase i tyle Piekne zdjecia i relacje i wiesz Ula ten ogrod i te Rh dopiero widac na zdjeciaxch razem z Wami ten ogrom tych krzewow i to piekno Zapewne w realu to dopiero musi byc widok, opowiesz jak przyjedziesz do mnie Pozdrawiam serdecznie

Danusiu, właśnie jest tak jak piszesz Prawdziwy trójwymiar...lepszy od najlepszej telewizji Opowiem Ci z przyjemnością
Kindzia 22:09, 26 maj 2014

Melduję, że czarne paskudy zostały w podłódzkim lesie...nie pojechały z nami do Pszczyny

Buziak Ulcia
Urszulla 10:24, 27 maj 2014

No i dobrze im tak
Kindzia 10:30, 27 maj 2014

Nie mogę się za robotę zabrać...ciągle po ogrodach latam
Urszulla 10:32, 27 maj 2014

ha,ha, Kasiu
ja też w pracy wykorzystuję okienko bo mnie skręca co u kogo,
a tyle nowych osób poznałam- wątków nie znam.