Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 20:33, 15 cze 2014

A dziś z wieczornego spaceru rowerowego nie wróciłam z pustymi rękami...tylko cisami, zrobiłam z 40 sadzonek. Ciekawa jestem efektów bo od razu wsadziłam do ziemi. Jeśli jesienią nie urodzi się żywopłot cisowy z gotowców to te będą spokojnie w zanadrzuĆWICZĘ CIERPLIWOŚĆ

Kindzia 10:03, 16 cze 2014

Ula ta hortka pierwsza jest jasno różowa, Red Barony będą sporo później. Jeszcze jestem ciekawa jaki kolor będziesz miała tej koronkowej, u mnie jako jedyna była niebieska.
Moje Chopiny w tym roku przeszły samych siebie, wielkie kwiaty, piękne!!! Mus mieć

Nie mam ani jednej róży Austina!

Macham
Milka 14:34, 16 cze 2014

Urszulla napisał(a)

Masz bardzo dużo iglakó wyobrażam sobie Twoje rany cięte, kłute i drapane

masakrycznie to wygląda, więc w upały mus długi rękaw zakładać, aby nie było widać a jeszcze mnie coś użarło, najpierw nagle zabolało mnie bark i szyja, nie mogłam ręki podnieść, a potem na drugi dzień widać coś, wkoło czerwona otoczka i wkoło niej sina, ależ bolało, juz jest ok, ale trzeba uważać..
szkółka cisowa fajna, dawałaś ukorzeniacz? jeszcze podlej nawozem dla roślin ukorzeniających się
Urszulla 17:01, 16 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Ula ta hortka pierwsza jest jasno różowa, Red Barony będą sporo później. Jeszcze jestem ciekawa jaki kolor będziesz miała tej koronkowej, u mnie jako jedyna była niebieska.
Moje Chopiny w tym roku przeszły samych siebie, wielkie kwiaty, piękne!!! Mus mieć

Nie mam ani jednej róży Austina!

Macham

Kasiu, mówisz że jasnoróżowa,
miała być biała w tym miejscu- wszystko się pomieszało
ale to nie jest problem.

Chopiny mus mieć to prawda.
Urszulla 17:03, 16 cze 2014

irena_milek napisał(a)

masakrycznie to wygląda, więc w upały mus długi rękaw zakładać, aby nie było widać a jeszcze mnie coś użarło, najpierw nagle zabolało mnie bark i szyja, nie mogłam ręki podnieść, a potem na drugi dzień widać coś, wkoło czerwona otoczka i wkoło niej sina, ależ bolało, juz jest ok, ale trzeba uważać..
szkółka cisowa fajna, dawałaś ukorzeniacz? jeszcze podlej nawozem dla roślin ukorzeniających się

Lepiej do takich prac się ubierać i coś na głowie też mieć.....bo sama wiesz....robale teraz niebezpieczne się zrobiły
a jeśli chodzi o cisy to podchodzę na luzie- co przetrwa trudne warunki za młodu to urośnie
Kindzia 19:19, 16 cze 2014

Biała jest później, zawsze ta jasnoróżowa jest pierwsza. Zawsze możesz przesadzić Musiało mi się pomylić jak chłopcy wykopywali...przepraszam.
Urszulla 19:33, 16 cze 2014

Kasiu, to przecież nie Twoja wina zamieszanie było takie że hej
cieszę się że kwitną i kwitnąć będą
Kindzia 19:35, 16 cze 2014

Mnie się najbardziej Red Barony podobają, takie malinowe kule. Jeszcze trochę
Urszulla 19:45, 16 cze 2014

Och to czekam z niecierpliwością
BarbaraM 08:44, 17 cze 2014

Ula,pozdrawiam na szybcika
U mnie się dzieje,oj dzieje...