Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Agania 21:03, 20 cze 2014

Jak tam Twoja rabata przedkuchenna , moja się nie zmienia, może ciutkę, ale za kilka lat będzie większa

Całus
Agania 21:04, 20 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Ula za chwilę lato, nie bedziemy przesadzać, odpoczniemy i popatrzymy na ogrody przychylniejszym wzrokiem

Przychylam sie do wniosku Madżenki
anna_g 22:23, 20 cze 2014

Ula - potrzebuję pomysłów A Ty ich tyle masz - zaglądnij prosze i zobacz z czym się "zmagam"
Urszulla 21:44, 21 cze 2014

Milka napisał(a)
Nie martw się, ja też stale przesadzam, juz po wizycie w innych ogrodach znowu zaczynam

Ha,ha. Irenko wiem że Ty zmieniasz szybciej niż my myślimy

Agnieszka_B napisał(a)
Uleńko , podglądam i pozdrawiam

Agnieszko, w lipcu zapraszam na kwitnące hortensje. Na razie nic się nie dzieje

Marzena2007 napisał(a)
Ula za chwilę lato, nie bedziemy przesadzać, odpoczniemy i popatrzymy na ogrody przychylniejszym wzrokiem

To ja do Ciebie przyjadę, bo u mnie początki

Agania napisał(a)
Jak tam Twoja rabata przedkuchenna , moja się nie zmienia, może ciutkę, ale za kilka lat będzie większa

Całus

Moja rabata przedkuchenna w wyobraźni powstaje róże, róże, róże...

Agania napisał(a)

Przychylam sie do wniosku Madżenki

Ha,ha. U Ciebie siedzę bo u mnie trudno o wyjątkowe widoki

anna_g napisał(a)
Ula - potrzebuję pomysłów A Ty ich tyle masz - zaglądnij prosze i zobacz z czym się "zmagam"

Byłam, napisałam
i czekam co Ty wymyślisz

Urszulla 21:48, 21 cze 2014

Czekam na fotorelację u Ani...chyba jednak będzie jutro

Miałam dziś coś pokopać i posadzić, ale mi się plany pozmieniałyi lenistwo mnie znowu ogarnęło mogę zwalić na wiatr?
Urszulla 11:51, 22 cze 2014

Dziś mało ogrodowiskowo, ale muszę Wam pokazać jak mój pies wielkolud bawił się małą myszką. Ile delikatności było w jego zabawie, pomoczył jej tylko futro i na koniec tej zabawy puścił ją wolno

Urszulla 11:54, 22 cze 2014

To wygląda na przyjaźń jak tak dalej pójdzie to jesienią będę mieć w domu mysie rodziny do kompletu.

gierczusia 13:36, 22 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Czekam na fotorelację u Ani...chyba jednak będzie jutro

Miałam dziś coś pokopać i posadzić, ale mi się plany pozmieniałyi lenistwo mnie znowu ogarnęło mogę zwalić na wiatr?

Moźesz na wiatr ,albo na zakończenie roku ...wymówek jest coniemiera

Ściskam Ulka
danuta_szwajcer 17:39, 22 cze 2014

Ula Twoje zdjęcia z psiunią no rewelacja, to jest dobre psie serduchoCzasami tez trzeba poleniuchować Tez tak dzisiaj mam A zdjęcia już dałam Pozdrawiam serdecznie
Urszulla 20:26, 22 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Ula Twoje zdjęcia z psiunią no rewelacja, to jest dobre psie serduchoCzasami tez trzeba poleniuchować Tez tak dzisiaj mam A zdjęcia już dałam Pozdrawiam serdecznie

Danusiu, wpadam za chwilę
Rzeczywiście leniuchowałam do 18. Ale potem dostałam jakiegoś powera i dosadziłam swoje nowe nabytki pelargonii w kolorze czerwonego wina do tych białych swoich które za niedługo zakwitną
Te winowe są zwisające, a moje białe stojące;
w tym roku skromnie bo na parapetach tylko po jednej donicy,
ale za to kompozycja przy drzwiach do kompletu taka sama