Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 17:19, 10 cze 2014

bociek napisał(a)
No prosze Szalejecie Dziefczyny spotkaniowo, ale super
Nie moge uwierzyc, ze u Ciebie lawenda juz tez szaleje A pomysl z listkami krokusikowymi fantastyczny - do skopiowania

Szalejemy Bociusiu, to nie koniec wszystkich moich szaleństw
Tylko jedna lawenda już kwitnie posadzona 2 lata temu, fajna kępka
A z tymi krokusami rozpowszechniam pomysł z Wilczej bo jest więcej niż doskonały

anna_g napisał(a)
Ula - wielkie dzięki za wczoraj Pięknie było. Pozdrawiam i dobrego tygodnia.

Aniu, zgadzam się z Twoim zdaniem. Było cudnie, cudni gospodarze, cudny ogród i fantastyczna pogoda

Kindzia napisał(a)
Ulcia ja też pozdrawiam

Kasiu, ależ zdjęciechyba byłam jedyna że się tak rozbierała i ubierała w polar w taką piękną pogodę

Bea napisał(a)
Ula,

pozdrawiam Ciebie i Ł.

Do następnego razu.

Beatko, mam nadzieję że gdzieś się spotkamy i to wcale nie w bardzo odległym czasie
gierczusia 18:54, 10 cze 2014

Ulka .. Ja jestem chyba nieprzytomna , bo byłam pewna ,że Ci zdjęcie ze spotkania wkleiłam w komplecie z podziękowaniami ,ale ni ma... Szok..

Tak więc bardzo dziękuję za wspólnie spędzony czas w Danusinym ogrodzie ..też mam nadzieję ,że wnet spotkamy

Warkocze zaplecione sobie poglądałam , cieszę się,że hosta okej

Ściskam
Bogdzia 21:35, 10 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Od kogoś mam tę hostę i nie wiem od kogo, ale rośnie zdrowa

Nie od Irenki ?bo ona rozdawała te wielkie.
Urszulla 05:14, 11 cze 2014

Chyba Bogdziu tak, ale mam dwie wielkie i nie wiem która od Irenkia mają inny kształt liści zupełnie ogłupiała jestem w tym temacie...muszę poczekać i zobaczyć jakie osiągną rozmiary
Bogdzia 09:01, 11 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Chyba Bogdziu tak, ale mam dwie wielkie i nie wiem która od Irenkia mają inny kształt liści zupełnie ogłupiała jestem w tym temacie...muszę poczekać i zobaczyć jakie osiągną rozmiary

Najważniejsze ze dobrze rosnie. Miłego dnia.
danuta_szwajcer 21:53, 11 cze 2014

Ula a moje nie dosyc, ze nornice jedza to wczoraj mi grad zniszczył hosty Pozdrawiam serdecznieJak znosisz te upały? Jest okropnie u nas nawet po deszczu.
Agnieszka_B 21:58, 11 cze 2014

Ula pozdrowienia zostawiam
tusiawka 23:48, 11 cze 2014

Witam

Mój miłorząb mieszka u nas dopiero dwa miesiące, trudno więc jednoznacznie coś powiedzieć. Na razie widzę jednak, że to słoneczne miejsce mu nie przeszkadza. Listki są ładne i zdrowe.
Urszulla 16:38, 12 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Ula a moje nie dosyc, ze nornice jedza to wczoraj mi grad zniszczył hosty Pozdrawiam serdecznieJak znosisz te upały? Jest okropnie u nas nawet po deszczu.

Z tym gradem to okropieństwo- nas omija Dzisiaj od rana było chłodniej i od razu lepsze życie Danusiu. Ale teraz znowu upał.
Szczerze mówiąc w drodze nie narzekam bo jeżdżę z klimą....ale okazało się że mi klima za dużo prądu żre i wskazanie elektryka jest aby bez klimy jeździć....masakra jakaś więc znowu naprawa rozrusznika mnie czekaJakbym ostatnio ich mało miała.

Od jutra jakieś do 20st potem mniej więc odzyskamy życienie kopię w ogrodzie tylko chodzę i zaglądam ile chwastów będzie do pielenia jak się ochłodzi

Agnieszka_B napisał(a)
Ula pozdrowienia zostawiam

Dziękuję miło mi, zapraszam jak będą kwitły hortensje

tusiawka napisał(a)
Witam

Mój miłorząb mieszka u nas dopiero dwa miesiące, trudno więc jednoznacznie coś powiedzieć. Na razie widzę jednak, że to słoneczne miejsce mu nie przeszkadza. Listki są ładne i zdrowe.

Dzięki za odpowiedź
Anita1978 19:19, 12 cze 2014

Ale rozrywkowe spotkaniowo u ciebie!
Chopina można sadzic z tylu- rośnie nawet do 150 cm