Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

Urszulla 08:59, 04 lis 2012

Masz rację Kasiu, niby się nie powinno bo liście choroby grzybowe mogą przenosić. Ale właściwie liście orzecha nie gniją tak szybko jak inne więc mogłabym nimi ocieplić, narazie nie mam dużo: 1 hortensja ogrodowa i bukietowa, trawy i kilka żurawek. Dzięki za pomysł.
marzena 18:44, 04 lis 2012

Urszula, bardzo piękne te róze na wiankach !
chyba zrobione ze złożonych liści ? chciałabym spróbować zrobic takie...
czy moglabyś zdradzić tajemnicę, jak je wykonujesz... ?
Urszulla 21:52, 04 lis 2012

Ja Marzenko Ci tego nie umiem wytłumaczyć ale tu masz instruktaż na żywo
http://www.youtube.com/watch?v=tejeINTOHQM
marzena 23:07, 04 lis 2012

Urszulla, bardzo dziękuję !
pozdrawiam serdecznie
Ewa 06:27, 05 lis 2012

Pozdrawiam Ula , wpadam i lecę dalej
Urszulla 08:06, 05 lis 2012

Marzenko- nie ma za co to fajne kompozycje i można nawet kolorować.

Ewciu-Ty masz tak mało czasu i musisz przelecieć wiele wątków
Milka 15:27, 05 lis 2012

Temat odpływu wody, lepiej na spokojnie przemyśleć, zanim ruszycie, żeby podwójnie nie tracic pieniędzy, pewna jestem, że jakies rozwiązanie znajdziecie
wianki też podziwiam, ale już pisałam o tym
fajnego dzionka zyczę
Urszulla 17:24, 05 lis 2012

Irenko, wpadłam do siebie a Ty o mojej wodzie piszesz.......a ja załamana bo dzisiaj tak leje już od nocy że nas całkowicie zalewa......no i oczywiście w studzience poziom ponad normę, a w WC woda się podnosi i zakaz sikania .....pompowanie na mus..........i tak w kółko mamy jak pada. a gmina pieniądze unijne na kanalizację przewaliła, plany zrobili które straciły ważność......i w perspektywie szybko nie będzie.......a rowów odpływowych też nie ma wszędzie.
eliza3 17:29, 05 lis 2012

Faktycznie macie kłopot, dobrze, że już przestało padać... ciekawe co jutro nam dzień przyniesie???
Pozdrawiam i życzę pogodnego jutra
Milka 17:46, 05 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Irenko, wpadłam do siebie a Ty o mojej wodzie piszesz.......a ja załamana bo dzisiaj tak leje już od nocy że nas całkowicie zalewa......no i oczywiście w studzience poziom ponad normę, a w WC woda się podnosi i zakaz sikania .....pompowanie na mus..........i tak w kółko mamy jak pada. a gmina pieniądze unijne na kanalizację przewaliła, plany zrobili które straciły ważność......i w perspektywie szybko nie będzie.......a rowów odpływowych też nie ma wszędzie.

W takich momentach, za te działania gminy, nieudolnośc tych co u władzy, to mi się scyzoryk otwiera, ale juz podatki to chcą, nie dając nic w zamian; biednaś, no musicie działać szybko, no bo jak z tym zakazem sikania wyrobić i nie tylko!!!
trzymam kciuki, żeby szczęśliwy finał nastąpił!