Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

danuta_szwajcer 20:13, 06 cze 2015

Niezle z tą szkółką też bym doznała szoku i więcej bym już tam nie pojechała, też mnie kuszą zawsze te buki u mnie w szkolce ale najpierw miejsce musze wymyslić bo potem będę latać hahaha jak z tym klonem) Upał niemożliwy( A klon ma się dobrze Pomysl kiedy przyjedziesz do mnie? Pozdrawiam
Urszulla 09:38, 07 cze 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Niezle z tą szkółką też bym doznała szoku i więcej bym już tam nie pojechała, też mnie kuszą zawsze te buki u mnie w szkolce ale najpierw miejsce musze wymyslić bo potem będę latać hahaha jak z tym klonem) Upał niemożliwy( A klon ma się dobrze Pomysl kiedy przyjedziesz do mnie? Pozdrawiam

Twój ogród Danusiu aż kipi od roślin. Rzeczywiście najpierw musisz pomyśleć zanim coś dużego posadziszFajnie że jesteś tylko dlaczego tak rzadko na forum
Kasik 17:31, 07 cze 2015

Ula - ale piekne odreagowanie. Jaki kancik i porządeczek. Człek jak sie napracuje, a potem jeszcze jest co podziwiać, to cieszy sie jak dziecko. Wiem coś o tym. Małe uporządkowanie rabatki nawet cieszy. A to zawsze krok do przodu.

Buziaki
Urszulla 17:41, 07 cze 2015

Kasik napisał(a)
Ula - ale piekne odreagowanie. Jaki kancik i porządeczek. Człek jak sie napracuje, a potem jeszcze jest co podziwiać, to cieszy sie jak dziecko. Wiem coś o tym. Małe uporządkowanie rabatki nawet cieszy. A to zawsze krok do przodu.

Buziaki

Pokazuję co się da, reszta w masakrycznym stanie. W tym roku małymi krokami jak zdążę do jesieni będzie dobrze
Bogdzia 21:43, 07 cze 2015

Zaglądam ale rh na razie nie ma. Zajrzę jeszcze.Pozdrówka.
Kindzia 10:42, 08 cze 2015

Ula, Ty postępy ogrodowe robisz, a ja praktycznie nic w weekend nie mogłam zrobić, z różnych względów. Ładnie Ci wyszło!
Milka 15:04, 09 cze 2015

Urszulla napisał(a)

Potrzebuję rad co do cleome,boję się że moja glina może ją uśmiercić. Nałożyłam teaz wieczorem po podlaniu słoiki żeby utrzymać wilgoć bo jutro znowu ciepło. Dobrze czy źle?
a róży nie puszczę wolno, właśnie postanowiłam ściąć nowe przyrosty bo nie mają gdzie iść, za kilka dni będzie kwitła

Miałam raz Cleome, rosła, ale z nasion nie udało mi się wyhodować, mam za małą wiedze na ich temat, Elfik była specjalistką od nich, ale coś nie ma jej na forum.
Urszulla 20:42, 11 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Zaglądam ale rh na razie nie ma. Zajrzę jeszcze.Pozdrówka.

Mam na telefonie Bogdziu, jakoś w najbliższych dniach zgram fotki
Urszulla 20:46, 11 cze 2015

Kindzia napisał(a)
Ula, Ty postępy ogrodowe robisz, a ja praktycznie nic w weekend nie mogłam zrobić, z różnych względów. Ładnie Ci wyszło!

Moje postępy ogrodowe, jak to nazywasz są śmieszneha,ha mam kupione 4 worki ziemi, ale temp. na kopanie za wysoka...a ziemia sucha i twarda jak głaz....zastój letni grozi
Urszulla 20:49, 11 cze 2015

Milka napisał(a)

Miałam raz Cleome, rosła, ale z nasion nie udało mi się wyhodować, mam za małą wiedze na ich temat, Elfik była specjalistką od nich, ale coś nie ma jej na forum.

jeśli chodzi o sianie to specjalistką jest moja fenomenalna sąsiadka z okolicya dzięki radom Bogdzi przyjęły się małe siewki bo codziennie je nakrywam przed słońcem donicami- dzięki temu całkiem fajnie wyglądają.