Dziękuję za ciekawy wykład. Ciekawe jest to jak ptaki potrafią się tak dogadać na zbiórkę bez tel. kom.
Z tym kasowaniem całych postów też tak mam, dziadostwo!
jakoś sobie radzą bez telefonów, dla nich telefonami są prądy powietrzne które pozwola im przeleciec tak wielką ilośc km.Co do klawisza to powinien byc unieszczony w miejscu gdzie nie byłby uzywany pomyłkowo.A wogóle do czego on jest?????
Nie wiem co ja zrobiłam że treśc pisaną przez Terenię tak powiększyło i pogrubiło. Trudno.
Widocznie ważne rzeczy pisała
Wcale nie były wazne
A takie pogrubienie już przed chwilą widziałam w innym wątku, chyba jakiś błąd w system się wkradł
Bożenko, a może te informacje o bocianch do wątku o boćkach przekopiujesz? Tego, co założyłam na wasze, Twoją i Hani, sugestę?
O tu: https://www.ogrodowisko.pl/watek/2210-bocki
Oczywiście, zamierzałam go kontynuować, ale czasu brak
ciekawa opwioeść o bocianach; w pobliżu nas jest pełno podmokłych terenó i tym samym boćkó; jedno gniazdo jest w odległości 3-6 m od osiedla, dzieci codziennie mają ciekawe widoki nad nami fruwają, ale ja zawsze za późno chcę je sfocić
Zazdroszcze tych widoków ale żebyś nie zrobiła zdjęc to tego nie rozumiem, takie piekne majestatczne ptaki . Popraw sie w przyszłym roku Irenko.
ciekawa opwioeść o bocianach; w pobliżu nas jest pełno podmokłych terenó i tym samym boćkó; jedno gniazdo jest w odległości 3-6 m od osiedla, dzieci codziennie mają ciekawe widoki nad nami fruwają, ale ja zawsze za późno chcę je sfocić
Zazdroszcze tych widoków ale żebyś nie zrobiła zdjęc to tego nie rozumiem, takie piekne majestatczne ptaki . Popraw sie w przyszłym roku Irenko.
Bożenko, to są stuprpocentowe kanie.
Można suszyć same kapelusze i potem używać do sosów.Może będą we wrześniu,jak się rozsieją?......
Bożenko, to są stuprpocentowe kanie.
Można suszyć same kapelusze i potem używać do sosów.Może będą we wrześniu,jak się rozsieją?......