Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

eliza3 17:25, 22 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

Witaj Bożenko, Mój rh zaczął gubić liście. Zawsze trochę zrzucał, ale teraz wydaje mi się, że trochę za wcześnie... czy mam się martwić?

Już zrzucają i to jest normalne więc się nie martw.

Dziękuję za odpowiedź, już jestem spokojniejsza.
Martek 17:26, 22 sie 2012

Bogdziu pozdrawia serdecznie
Ja tylko wchodzę ze skrzywienia na forum i wypadam więc nie miej mi za złe,że się nie odzywam ,ale podglądam
Bogdzia 17:27, 22 sie 2012

agniecha973 napisał(a)
Dziękuję za ciekawy wykład. Ciekawe jest to jak ptaki potrafią się tak dogadać na zbiórkę bez tel. kom.
Z tym kasowaniem całych postów też tak mam, dziadostwo!

jakoś sobie radzą bez telefonów, dla nich telefonami są prądy powietrzne które pozwola im przeleciec tak wielką ilośc km.Co do klawisza to powinien byc unieszczony w miejscu gdzie nie byłby uzywany pomyłkowo.A wogóle do czego on jest?????
Bogdzia 17:33, 22 sie 2012

Tess napisał(a)

Nie wiem co ja zrobiłam że treśc pisaną przez Terenię tak powiększyło i pogrubiło. Trudno.

Widocznie ważne rzeczy pisała

Wcale nie były wazne
A takie pogrubienie już przed chwilą widziałam w innym wątku, chyba jakiś błąd w system się wkradł

Bożenko, a może te informacje o bocianch do wątku o boćkach przekopiujesz? Tego, co założyłam na wasze, Twoją i Hani, sugestę?
O tu:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2210-bocki

Oczywiście, zamierzałam go kontynuować, ale czasu brak

Przekopiowałam.
Bogdzia 17:35, 22 sie 2012

irena_milek napisał(a)
ciekawa opwioeść o bocianach; w pobliżu nas jest pełno podmokłych terenó i tym samym boćkó; jedno gniazdo jest w odległości 3-6 m od osiedla, dzieci codziennie mają ciekawe widoki nad nami fruwają, ale ja zawsze za późno chcę je sfocić

Zazdroszcze tych widoków ale żebyś nie zrobiła zdjęc to tego nie rozumiem, takie piekne majestatczne ptaki . Popraw sie w przyszłym roku Irenko.
Bogdzia 17:37, 22 sie 2012

Martek napisał(a)
Bogdziu pozdrawia serdecznie
Ja tylko wchodzę ze skrzywienia na forum i wypadam więc nie miej mi za złe,że się nie odzywam ,ale podglądam

Co to znaczy że tylko ze skrzywienia wchodzisz na forum???Wolę jak się odzywasz więc bądź tak miła i odzywaj sie do mnie.
Milka 17:56, 22 sie 2012

Bogdzia napisał(a)

ciekawa opwioeść o bocianach; w pobliżu nas jest pełno podmokłych terenó i tym samym boćkó; jedno gniazdo jest w odległości 3-6 m od osiedla, dzieci codziennie mają ciekawe widoki nad nami fruwają, ale ja zawsze za późno chcę je sfocić

Zazdroszcze tych widoków ale żebyś nie zrobiła zdjęc to tego nie rozumiem, takie piekne majestatczne ptaki . Popraw sie w przyszłym roku Irenko.

obiecuję poprawę
bociek 18:03, 22 sie 2012

Bogdziu, jesien idzie, oj idzie. Najpiekniejsze pory roku za nami, ale tez i przed nami. Jak Twoje cisnienie w te wahania pogodowe???

hanka_andrus 20:29, 22 sie 2012

Bożenko, to są stuprpocentowe kanie.
Można suszyć same kapelusze i potem używać do sosów.Może będą we wrześniu,jak się rozsieją?......
hanka_andrus 20:29, 22 sie 2012

Bożenko, to są stuprpocentowe kanie.
Można suszyć same kapelusze i potem używać do sosów.Może będą we wrześniu,jak się rozsieją?......