Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:54, 03 wrz 2013

monteverde napisał(a)

Bogdziu piękna róża, a ja zostawiam pierwszy kwiatek tuberozy, czujesz jak pachnie?
Bogdziu pamiętasz piosenkę Marka Grechuty "Pomarańcze i mandarynki"? tam pierwsza zwrotka leciała:
Pani pachnie jak tuberozy.
To nastraja i to podnieca.
A ja lubię zapach narkozy,
A najbardziej - gdy jest kobieca. http://www.youtube.com/watch?v=PbuByYZtFy0

Dzięki Aniu za ten wyjątkowy kwiat i przypomnienie piosenki.Można sie rozmarzyc wąchając taki kwiat.Pozdrówka.
Bogdzia 20:56, 03 wrz 2013

gierczusia napisał(a)
Bogdziu .. A jak wieczorkiem w pidżamce przyszłam pobiegać po Twoim ogrodzie ... Buziaki zasyłam i dobrej nocy życzę

Byłam dzis u Ciebie i nie zauważyłam zebys chora była a ten nocny spacerek przy takim wietrze jaki był to na zdrowie by Ci nie wyszedł , dobrze ze wirtualnie dużo bezpieczniej spacerowac niż w rzeczywistości.Miłych snów Ci życzę.
Bogdzia 20:59, 03 wrz 2013

Urszulla napisał(a)
To i ja dołączam do piżamowego towarzystwa
i kilka odsłon róż w obróbce komputerowej pooglądałam
i zaciekawiła mnie tuberoza Ani Monte

Ula miło Cię widziec. Tak z nudów troche sie bawiłam , program prosty nawet dla mnie więc czasem można się pobawic. A tubreozy to już całkiem inna inszośc , marzenia , romantyzm .... Miłych snów.
Dzidka 21:14, 03 wrz 2013

Jak to dobrze Bożenko, że zdrowiejesz. Obyś jak najszybciej w pełni odzyskała wzrok.
A takie róże widzę po raz pierwszy.
Bogdzia 21:24, 03 wrz 2013

Dzidka napisał(a)
Jak to dobrze Bożenko, że zdrowiejesz. Obyś jak najszybciej w pełni odzyskała wzrok.
A takie róże widzę po raz pierwszy.

No tak bo to róże komputerowe. Jedno zdjęcie w różnych filtrach i takie efekty, niektóre fajne sa, pobawiłam się , inne kwiatki też zrobiłam i motylka , czasem zaskakujacy efekt jest. Ze zdrowieniem tak sobie ale nie chce narzekac bo co to da i tak dobrze ze moge tu posiedziec trochę ( w nocy lepiej niż przy dziennym swietle) no i w końcu mogę kontaktowac się z ludzmi bo się czułam jakbym na trąd była chora.Pozdrawiam Dzidko serdecznie Ciebie i Jasie równiez.
Mala_Mi 08:06, 04 wrz 2013

Jestem cały czas....
Kindzia 09:55, 04 wrz 2013

Pozdrowienia z buziolkiem
popcorn 10:32, 04 wrz 2013

Bożenko, miłego dnia! Do soboty!
pozdrówka
k.
ka1sia 14:38, 04 wrz 2013

Bogdziu, miłego dnia i dużo zdrówka Ci życzę
gierczusia 18:59, 04 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Elizko noc miałam niezbyt miła , te mocne wiatry chyba spowodowały trudne sny. Wstałam o wiele bardziej zmęczona niż szłam spac i dziś pewnie wcześniej się położę. Jutro bedzie lepiej czego i Tobie życze.

Noo tak , czasem tak bywa .. Tez to czasem przerabiam ... Najgorsze jest to ,że zdarza mi się najczęściej , kiedy właśnie na przekór kolejnego dnia muszę być wyspana ...
Buziaki Bogdziu ... GoRrrące