Witam Bodziu w Nowym Roku i życzyę Tobie i Twoim bliskim pięknego 2014 roku
Dzisiaj było tak pięknie, grzebałam w ogrodzie, wyrywałam chwasty, odkrywałam stroisz, robiłam zdjęcia i planowałam Oj będzie przesadzania na wiosnę
ściskam bardzo mocno
Dla mnie wiosna zaczyna się od ofert sklepów internetowych i chocbym sobie nic nie kupiła to i tak sporo mam radosci z wybierania i oglądania roślinek.A w grudniu to niejeden raz pieliłam , bywały dni cieplejsze , m był w pracy więc z nudów sobie pieliłam ale fakt ze takiego ciągłego ciepełka jak w tym roku nie pamiętam. Kiedyś kosiliśmy trawę w lutym bo tak urosła ze sie wykładala i trzeba było scinac żeby nie wygniła , ale to były pojedyncze ciepłe dni lub tygodnie a nie to co jest w tym roku, ale mnie sie podoba. Czytałam jednak artykuł z mapami jak topnieją lody i wyliczeniami co się stanie w ciągu najbliższych 50 lat jeśli sie to nie zmieni , wnioski straszne.
Krysiu ciekawośc mnie zżera ale nic nie wiem niestety. Do jej przyjazdu pewnie nic sie nie dowiemy, chociaz mogłaby znależc gdzieś internet i cokolwiek napisac .
Ania ja już wypisałam dwie strony z Lilypolu i 14 pozycji z Benexa, poniewaz tyle nie kupie bo nie mam gdzie posadzic to muszę teraz jakieś sito uruchomic i dużo wyrzucic.ze dwa dni mi to zajmie a potem zamawiam.