Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 21:27, 23 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

I proszę mnie korygować bez krępacji

Ps. Ja nie żartowałam , mam taką wade moja mam też, za to liczby zapamiętuję
Nawet nie chce myślec co to za choroba

Ja też do nazwisk nie miałam nigdy pamięci, chyba nawet sie nie wysilałam na ich pamiętanie. To jeszcze nie najgorsza wada inni mają wieksze , nie martw sie , bedę Cię dociekliwie pytac jak coś pokręcisz.
dajana 21:41, 23 lut 2014

I ja cię serdecznie pozdrawiam Bożenko.Dam znać kiedy wstawię zdjęcia .Lecę do łóżeczka odpocząć i wyprostować nogi ,bolą mnie jak diabli
Agacia 22:04, 23 lut 2014

Bogdziu, czy te opryski dolistne Florovitem oznaczają początek regularnego nawożenia? (Zakładając, że zacznę w drugiej połowie marca i będzie już regularnie ciepło) A co jeśli zacznę nawozić, a w kwietniu przytrafi się tydzień śniegu i mrozu?
gierczusia 22:06, 23 lut 2014

Bogdzia napisał(a)

Ja też do nazwisk nie miałam nigdy pamięci, chyba nawet sie nie wysilałam na ich pamiętanie. To jeszcze nie najgorsza wada inni mają wieksze , nie martw sie , bedę Cię dociekliwie pytac jak coś pokręcisz.

Ja mam problem z zapamiętywaniem twarzy .. Najgorsza jest zawsze sytuacja kiedy ktoś na ulicy do mnie zagaduje a ja nie wiem z kim gadam..w fachu nauczycielskim taki feler to naprawdę przekleństwo.... Haha .. I żeby było śmieszniej , to liczb ne pamiętam równieź

Ściskam Bogdziu
gierczusia 22:10, 23 lut 2014

Nie znałam tego chelatu żelaza.. Dziękuję

Cleo 22:30, 23 lut 2014

Bogdzia napisał(a)

U mnie wrecz przeciwnie, w nocy był mróz wszystko zmroził. Jeziorko zamarzło i ziemia jest zmarznięta na kamień, mimo to zakwitły żółte krokusy, ale przymrozki zapowiadaja do środy wiec pookrywałam cebulowe gałęziami i wiosna u mnie odwołana.Pozdrówka.

U mnie podobnie choroba jasna!
malgorzata_s... 22:36, 23 lut 2014

Bożenko u mnie też nocne przymrozki. Dzisiaj słońce świeciło ale tylko 7 stopni na termometrze.
Miłego tygodnia życzę
Ewa 06:45, 24 lut 2014

Bogdziu pozdrawiam
Zrobię sobie tez oprysk rh
Anita1978 07:13, 24 lut 2014

Bogdzia napisał(a)

Czytam watki łodzianek i wszystkie mają wiosnę , tylko u mnie zima , juz mam dośc chwilami. Pozdrówka Agatko . Przepis fantastyczny, dzięki.

Może dlatego, że jesteś przy lesie, prawie w lesie! A tam zima zawsze dłużej trzyma!
U mnie pola bezkresne, więc słonko grzeje jak na patelce!
Anita1978 07:15, 24 lut 2014

dajana napisał(a)
I ja cię serdecznie pozdrawiam Bożenko.Dam znać kiedy wstawię zdjęcia .Lecę do łóżeczka odpocząć i wyprostować nogi ,bolą mnie jak diabli

Ja po wczorajszych pracach też czuję wszystkie kości! Ba, nawet mięśnie i to takie, o których istnieniu do tej pory nie wiedziałam!