Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 00:05, 20 maj 2014

Bogdzia... czytam u Anety , że kupujesz jej Odnowiciela.. plllis i dla mnie.. potem będę sie martwić
Ale jak nie będziesz w szkółce to sie nic nie dzieje To tak przy okazji.... wątek Twój nadrobię jutro.. czyli dizś.. ale padam jak kawka
Pszczelarnia 10:18, 20 maj 2014

Bogdziu, pokazywałaś swoją wysoką szałwię? Jestem zainteresowana jej wyglądem. Bo chyba by mi pasowała na wysoką rabatę.
Kindzia 10:23, 20 maj 2014

Jak pięknie na świecie jak słonko świeci...

Pozdrówka
Bogdzia 20:40, 20 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Bogdzia... czytam u Anety , że kupujesz jej Odnowiciela.. plllis i dla mnie.. potem będę sie martwić
Ale jak nie będziesz w szkółce to sie nic nie dzieje To tak przy okazji.... wątek Twój nadrobię jutro.. czyli dizś.. ale padam jak kawka

Kupiony
Bogdzia 20:43, 20 maj 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Bogdziu, pokazywałaś swoją wysoką szałwię? Jestem zainteresowana jej wyglądem. Bo chyba by mi pasowała na wysoką rabatę.

Ewo nie pokazywałam nigdy bo jej nie lubię , wykłada sie i nie wygląda dobrze . Większosc wyrzuciłam , została mi jedna kępka którą trzymam tak dla różnorodnosci gatunków ale moge się podzielic jeśli chcesz.
Bogdzia 20:43, 20 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Jak pięknie na świecie jak słonko świeci...

Pozdrówka

To prawda ale niech świeci umiarkowanie bo mi rh zwiędna.
Bogdzia 20:48, 20 maj 2014

Dla Anety i Ani-- piegowaty Kazimierz. Podoba się ????

A dla wszystkich innych słonecznica czyli delosperma.

Kasik 20:57, 20 maj 2014

Pozdrowienia zostawiam. Kazimierz piękny i rzeczywiście piegus z niego- no ale czy tak można o Królu?

U mnie nowa rabata - ta wiosną tworzona- zaczyna pokazywać kolorki. Wprawdzie azalie japońskie już jakiś czas w rozkwicie, ale właśnie rh zaczęły je gonić. Zdjęć jeszcze nie robiłam, bo muszę tam popielić (musi minąć jakiś czas, by te zielsko się uspokoiło). Albert już cały fioletowy, a i pozostałe zaczynają. Radość wielka.

Bogdzia 21:21, 20 maj 2014

Kasik napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam. Kazimierz piękny i rzeczywiście piegus z niego- no ale czy tak można o Królu?

U mnie nowa rabata - ta wiosną tworzona- zaczyna pokazywać kolorki. Wprawdzie azalie japońskie już jakiś czas w rozkwicie, ale właśnie rh zaczęły je gonić. Zdjęć jeszcze nie robiłam, bo muszę tam popielić (musi minąć jakiś czas, by te zielsko się uspokoiło). Albert już cały fioletowy, a i pozostałe zaczynają. Radość wielka.

Jak król piegowaty to chyba można bo prawde zawsze trzeba mówic. Szkoda ze zdjec nie masz, wyrwij to zielsko i zrób zdjecia.U mnie azalie wszystkie zmarzly tylko dwa gatunki jakoś przetrzymały. Co zrobic . Pozdrawiam.
popcorn 21:26, 20 maj 2014

hehe, piegowaty król - bardzo ładny Co to jest odnowiciel? Kazimierz Odnowiciel? Dobrze że grad do Ciebie Bożenko nie dotarł!
pozdrawiam serdecznie!!