Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 20:31, 18 sty 2015

Dzidko z fusami warto spróbowac , moim zdaniem pomaga. Jeszcze je testuję na opuchlaki ale to kilku lat trzeba zeby mozna było coś powiedziec.
Krys 21:19, 18 sty 2015

Byłam,poczytała i poogladałam,pozdrowienia zostawiam
Bogdzia 21:21, 18 sty 2015

Krys napisał(a)
Byłam,poczytała i poogladałam,pozdrowienia zostawiam

Krysiu miło Cię zawsze widziec. Buziaki ślę.
Ivvvona 21:59, 18 sty 2015

Ja też poczytałam dyskusję o kotach, współczuję. U mnie na razie nie ma tego problemu, psy skutecznie odstraszają. Pozdrawiam
Kasya 23:49, 18 sty 2015

U mnie nie ma dzikich kotów ale są za to koty rożnych sąsiadów, które lażą sobie samopas i upodobaliy sobie moją korę
A moje własne koty nie wychodzą nigdy bez nadzoru i tylko w obrębie działki.
dajana 10:46, 19 sty 2015

Pozdrowienia serdeczne przesyłam BożenkoOj te koty ! wpadłam i ja przez miękkie serce ,ale ptaszków mi nie mordują, wystarczy ze stoję w drzwiach tarasowych kiedy je wypuszczam ,żadna nie zbliża się już do karmika Spryciule mnie tez obserwują , wiedzą że je złapie i zamknę jeśli wlezą do karmika .Obcych kotów na działce nie mam bo moje skutecznie je atakują. Kiedy stopniał śnieg znalazłam na trawie 9 nornic ,12 myszy i niestety krecika Pisze niestety bo krecik przybył mi na ratunek i pomimo kopczyków cieszę się ze u mnie jest .Mam nadzieję że oczyści mi glebę z chrząszczy ,opuchlaków i innych gadów. Pierwszy raz mam krety ,a w domu setki biedronek śpiących w szparach miedzy oknami i okiennicami Nie myłam nawet okien aby ich nie obudzić i jeszcze więcej w garażu .Kochane, czekają na mszyce z moich róz Róże będą białe aby rozjasnić dosyć ciemną stronę lasu a w zimie ptaszki będą miały pokarmu bez liku .Buziaki dla ciebie Bogdziu
horcia 11:25, 19 sty 2015

Droga Bogdziu jak wiesz robię rewolucje na skarpie i chciałabym się Ciebie doradzić odnośnie rh jakie tam rosną. Kiedy mogę je przesadzić i gdzie do donicy czy do gleby?Nie chcę ich wyrzucać, bo je llubię. Nie znam ich stałego lokum( nie mam na nie pomysłu, jeszcze). Czy u Ciebie znajdują się pojedyncze sztuki danej odmiany, czy sadzisz grupami? Posiadam chyba 7szt i każdy z innej beczki.
Milka 12:27, 19 sty 2015

Bogdziu, oby w nowym roku dobrze się działo, tego zyczę
poczytałam o dokuczliwych kotach, rzeczywiście, jak ktoś nie ma, trudno zrozumieć, wiosna coraz bliżej, podziwiałam twoje ranniki
Pszczelarnia 13:16, 19 sty 2015

Bogdziu, łączę się z Toba w słusznych uwagach o bezpańskiej zwierzynie domowej. A właściciel, co pozwala się wyczesanemu psu na chodniku pod nogami przechodniów załatwić? Nie ma na to bata. Piszę wniosek o pozwolenie na broń.
Czy egzekwuje się nałożone podatki od właścicieli psów i kotów?

Same szkody. Mam jednego co przychodzi, teren rozległy, niemniej jednak wiem, że to jest straszna plaga, bo widzę wszędzie. Nawet w piwnicach w blokach.

PS Nie odpowiadaj na tego maila.
Mala_Mi 16:59, 19 sty 2015

Czytam....