Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 17:38, 03 mar 2013

Bożenko.... rewelacja
Skrótów co się dzieje na forum wierszem to jeszcze nikt nie zrobił
Ależ się uśmiałam
Kasiek 18:03, 03 mar 2013

Bogdziu jestes niesamowita,taki poemat,tak ladnie i z humorem opisalas nasze Ogrodowisko
To powinno byc na pierwszej stronie jako nasze ,,godlo´´rozpoznawcze Dziekuje slicznie,usmialam sie przednie
grazyna 18:36, 03 mar 2013

............."I będziemy szczęśliwe, że ogrody mamy"

Bogdziu Ty to umiesz !

EPODLAS 22:45, 03 mar 2013

Bogdziu, też poszalałam na działce. Wielką zaletą własnego ogrodu jest ruch na świeżym powietrzu. Pogoda była w sobotę jak bym ją sobie u Bozi zamówiła. Poczułam naprawdę że wiosna już naprawdę bliziutko, chociaż u mnie jeszcze resztki śniegu leżały.
aldonaz 23:24, 03 mar 2013

Bożenko, pobiłaś wszystkich wierszowaną inauguracją sezonu ogrodowego. Nieźle się naśmiałam. Po wczorajszym cięciu wszystko mnie boli, chyba za późno wzięłam się za ogrodnictwo.
monteverde 23:37, 03 mar 2013

Wspaniale rozpoczęcie sezonu ogrodowego podkreślone wierszem, rannikami i przebiśniegiem dzięki Bogdziu i mam pytanko: czy ptakom już ograniczać karmienie czy jeszcze nie? pozdrawiam
kaisog1 23:47, 03 mar 2013

Bożenko cudny wiersz! No normalnie nie mogę
dajana 00:06, 04 mar 2013

No własnie Bożenko niby do kwietnia karmimy ptaszki a u mnie jest ich coraz więcej Nie wiem co to za maleńkie zielone ptaszeczki ale jest ich setki i uwierz mi w niczym nie przesadzam Na drzewach siedzą ich całe stada a jak śpiewają to aż w domu słyszę Śliczne są,mam cały ogród w ptaszkach co za widok Mam też nadzieję że wyzbierają te dziesiątki kg słonecznika które leży wszędzie gdzie nie spojrzę Zebrałam już wiadro sypnęłam na pole za płotem Tam też wyzbierają a ja chyba będę miała słonecznikowy ogród bo nie sposób wszystko wyzbierać Spokojnych snów Bozenko .

Tak wyglądają z bliska

Bogdzia 06:56, 04 mar 2013

Marzenko, Elizko, Kasiu, Danusiu, Basiu, Aniu asc, Kasiek, Grazynko, Aldonko, Aniu Monte, Gosiu, Dajanko dzięki za miłe słowa.
Bogdzia 07:00, 04 mar 2013

dajana napisał(a)
No własnie Bożenko niby do kwietnia karmimy ptaszki a u mnie jest ich coraz więcej Nie wiem co to za maleńkie zielone ptaszeczki ale jest ich setki i uwierz mi w niczym nie przesadzam Na drzewach siedzą ich całe stada a jak śpiewają to aż w domu słyszę Śliczne są,mam cały ogród w ptaszkach co za widok Mam też nadzieję że wyzbierają te dziesiątki kg słonecznika które leży wszędzie gdzie nie spojrzę Zebrałam już wiadro sypnęłam na pole za płotem Tam też wyzbierają a ja chyba będę miała słonecznikowy ogród bo nie sposób wszystko wyzbierać Spokojnych snów Bozenko .

Tak wyglądają z bliska

Dajanko to są czyżyki.ne lubią tak gromadnie przebywac szczególnie na olchach i brzozach. Co do słonecznika to obawiam sie że tam sa już tylko łuski bez środka i nie ma tam już nic do zjedzenia. Wyrzuc to na kompost , szybko się rozłoży.