Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Mala_Mi 09:36, 18 mar 2013

A ja tam głupia nie jestem, okno do foto przetarłam z zewnątrz jak było ciepło, a z myciem poczekam do +20. Z brudnym oknem da się żyć, a z przeziębieniem już nie da się
Miłego tygodnia.. teraz na minus chyba jest 5, a wcześniej nie zaglądam już, bo ... wróżbici od meteo mówią, że do końca marca jest mróz....
Wczoraj kupiłam Biedronce pełne malwy, boje już 3 latki to gorzej kwitną... i na razie czekam na kwiecień.
agniecha973 09:39, 18 mar 2013

Ale u mnie tak wiosennie, że mycie okien potraktuję jako pobycie na dworze, bo w ogródku nie ma co robić. A głupia chyba też nie jestem
Martek 09:42, 18 mar 2013

Mycie okien,ale sobie temat znalazły panie rozmówczynie )))))))))))))))))))))))
Ja umyłam okno w mróz i nic przez nie,nie było widać ))))))))))))))))))))))))))))Ale ja co roku myję okna dzień przed wigilią czy dwa bo zawieszam ozdoby tym razem to płyn chyba jakiś był do bańki samochodowy ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bogdziu witam,tulę i pozdrawiam
Kindzia 09:49, 18 mar 2013

Wiecie co??? U mnie też dzisiaj okna na tapecie...
Nie zapowiada się, że do świat lepiej będzie

Słoneczka dzisiaj brak.

Pozdrowienia zostawiam słoneczne chociaż
Martek 10:18, 18 mar 2013

Dzięki Bogdziu wzajemnie
Bogdzia 11:06, 18 mar 2013

asc napisał(a)
A ja tam głupia nie jestem, okno do foto przetarłam z zewnątrz jak było ciepło, a z myciem poczekam do +20. Z brudnym oknem da się żyć, a z przeziębieniem już nie da się
Miłego tygodnia.. teraz na minus chyba jest 5, a wcześniej nie zaglądam już, bo ... wróżbici od meteo mówią, że do końca marca jest mróz....
Wczoraj kupiłam Biedronce pełne malwy, boje już 3 latki to gorzej kwitną... i na razie czekam na kwiecień.

To i u mnie myc się nie da ale ja sie za bardzo tym nie przejmuję . Jak się nie da , będą brudne i zrobi się po swietach.Jak się mieszka na koncu wsi to nie ma takiej presji jak w mieście ze wkoło wszystkie czyste tylko moje brudne. Ja malw pełnych nie kupuje bo rosły mi najwyżej do 70cm , co to za malwy?
Bogdzia 11:10, 18 mar 2013

agniecha973 napisał(a)
Ale u mnie tak wiosennie, że mycie okien potraktuję jako pobycie na dworze, bo w ogródku nie ma co robić. A głupia chyba też nie jestem

Na pewno głupia nie jesteś , jestes wprost przeciwnie materiałem na dobrego naukowca i Ania nie Ciebie miała na myśli. Ona ma kwiecisty język i myslała o chorobie ale u niej tak jak u mnie -5 to i myc się nie da.Jak by u nas było +6 tak jak u Ciebie to może tez byśmy sie za okna wzięły co jest bardzo prawdopodobne.Pozdrówka Aga.
Bogdzia 11:12, 18 mar 2013

Martek napisał(a)
Mycie okien,ale sobie temat znalazły panie rozmówczynie )))))))))))))))))))))))
Ja umyłam okno w mróz i nic przez nie,nie było widać ))))))))))))))))))))))))))))Ale ja co roku myję okna dzień przed wigilią czy dwa bo zawieszam ozdoby tym razem to płyn chyba jakiś był do bańki samochodowy ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bogdziu witam,tulę i pozdrawiam

Temat niezbyt miły , o kwiatkach byłby lepszy ale kwiatków nie ma to kazdy temat staje się dobry do rozmowy. Jakoś tak mi się wydaje ze jak u Ciebie będzie na plusie to tez o oknach pomyślisz.Miłego dnia Martuś.
jotka 11:13, 18 mar 2013

Ja też w kwestii mycia okien:
jak nie można patrzeć NA brudne okna to "pół biedy",
ale jak już nie można PRZEZ nie patrzeć to dopiero kłopot

Ja jeszcze przez swoje widzę, więc mycie odkładam na zaś

pozdrawiam
Bogdzia 11:14, 18 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Wiecie co??? U mnie też dzisiaj okna na tapecie...
Nie zapowiada się, że do świat lepiej będzie

Słoneczka dzisiaj brak.

Pozdrowienia zostawiam słoneczne chociaż

Chyba faktycznie lepiej nie bedzie.Kto ma ciepło to moze myc a jak na minusie to bez sensu się za to brac. Pozdrówka Kasiu.