Joasko, Abiko dziękuję serdecznie za wizytę, rozchodników okazałych mam pod dostatkiem, bo to jedne z ulubionych roślin mojej mamy, więc dostałabym w prezencie ile chcę

w sumie to jakieś wyjście, lubię jak kwitną, tylko co do nich, żeby utrzymać efekt pełnej rabaty przez cały rok, trawy to chyba trochę za mało, muszę poprzeglądać jakieś kompozycje z rozchodnikami ?
Tess świetna myśl, zwłaszcza że dzisiaj dostałam bukszpany w prezencie

jedną małą kulkę od mamy i spory krzaczor od sąsiadów, którzy stwierdzili, że im ten bukszpan tylko zawadza

ale hakone u mnie nie ma nigdzie, jest nie do kupienia, więc muszę szukać innych rozwiązań, dzisiaj byłam z Monteverde w dwóch szkółkach i z carexów była jedna doniczka, którą oczywiście capnęłam
Moniko Ty u mnie, a ja przed chwilką szukałam Ciebie w Twoim wątku, co za telepatia

też się zdecydowałam na bukszpany i przywiozłam trochę małych sadzonek od mamy, która jest mistrzynią w rozmnażaniu roślin
A poniżej kilka fotek z dzisiejszych zakupów, w szkółkach nie fotografowałyśmy, bo przez cały czas padało, mamy tylko zbiorowisko w samochodzie, a jutro już pokażę rośliny na swoich miejscach w ogrodzie
I na koniec, Ania robi zdjęcia roślinom pod swoim domem, a ja Ani
oczywiście od Ani nie wyszłam z gołymi rękami i zostałam czymś cudnym obdarowana, ale zdjęcie i opis jutro, jak już zabiorę się za wsadzanie