Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Warmińskie dylematy

Warmińskie dylematy

Megi 13:20, 07 lip 2013

monteverde napisał(a)
gdzie zdjęcia?

U Gosi w wątku
Megi 13:41, 07 lip 2013

Zapraszam do wątku Gosi - tam umieściłam zdjęcia, dla Was na zachętę wodne klimaty Kubusiowa

Wizyta w Kubusiowie

Margarete 16:38, 08 lip 2013

Megi napisał(a)
Bukszpany mi coś chorują, były opryskiwane, ale nie widzę poprawy i 2 kulki trzeba będzie koniecznie wymienić

trawki przywiezione z Melona

Witaj Megi, ale u ciebie slicznie i kolorowo... ja nie mama az tylu kwiatów... u mnie hortensje na podobnym etapie poza Annabell która kwitnie jak szalona, mimo że była przesadzana na nowa rabate juz z pąkami kwiatowymi...
Jakie to sa te trawki które kupiłyście w drodze na czy ze spotkania w Komorowie, jaki to typ trawy ?
Margarete 16:41, 08 lip 2013

asc napisał(a)
Obiecuję nadrobić wątek.. ale nie dziś... zestaw kwiatuszkowy podobny

Zapraszam do siebie to większych siewek jeżówek Ci dam Bo już dużo większych wypieliłam z 500??? Ale powoli się ich pozbywam, trochę dostało nowy domek, a resztę wydłubałam.. jak Kopciuszek

Acha, ja trzemilinę w środku lata ukradłam pod kościołem.... (nie moim) ale były piękne róże i wielkie trzmieliny, wiec po kawałku uszczyknęłam, wsadziłam do ziemi i rosną .. kradzione jednak lepiej rośnie

Ale za to opieliłam trochę rabat z zielska Bozia widziała

Oj ta nasza Ania asc... jest niemożliwa.... opieliła troche rabat w zamian.....

Margarete 16:43, 08 lip 2013

Ale zazdroszę wam wypadu do Kubusiowa..........
Megi 20:29, 08 lip 2013

Małgosiu, trawy to turzyce Amazon Mist,niestety mogą podmarzać zimą, więc muszę o nie dobrze zadbać, bo są wprost bajeczne i niestety zdjęcie nie oddaje ich uroku - ja się zakochałam od pierwszego wejrzenia

A teraz z nowości - byłam u Ani, nawiozłam cudów dla siebie i na przechowanie dla Ani, żeby miała choć trochę spokojniejszą głowę, że nie wszystko pójdzie na zmarnowanie oczywiście zdjęć zapakowanego samochodu nie mam - zapomniałam zrobić - ale mam już roślin wstawionych do garażu, a teraz pora na wkopywanie - więc za chwilkę lecę, ale zdjęcia jeszcze wstawiam

Megi 20:33, 08 lip 2013

Megi 20:35, 08 lip 2013

Megi 20:37, 08 lip 2013

a przy okazji w wiejskim sklepiku nabyłam takie oto śliczności

Megi 20:38, 08 lip 2013

No i już mnie nie ma, bo rosliny czekać nie będą Aniu, Ty wiesz ... - ściskam mocno