Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Warmińskie dylematy

Warmińskie dylematy

Megi 23:21, 05 lip 2013

agata_chroscicka napisał(a)
piękna taka biała hortensja A ja bardzo licze na to, ze jednak wybierzesz się do Warszawy i zobaczymy czy nas intuicja nie zawodzi Ja już bilet zabukowałam

Kusicielko ja 1 września wracam z urlopu, jesli ogarnę się do 7 z pracą, to może się wybiorę, ale to dla mnie za daleka przyszłość, żeby dziś decydować
monteverde 23:36, 05 lip 2013

Megi ja mam kilka ukorzenionych trzmielinek, 2 dałam Madzi, ale jeszcze mam z tej kulki jakbyś chciała przy conice po prawej trochę widać ma pstre listki
Mala_Mi 23:43, 05 lip 2013

Obiecuję nadrobić wątek.. ale nie dziś... zestaw kwiatuszkowy podobny

Zapraszam do siebie to większych siewek jeżówek Ci dam Bo już dużo większych wypieliłam z 500??? Ale powoli się ich pozbywam, trochę dostało nowy domek, a resztę wydłubałam.. jak Kopciuszek

Acha, ja trzemilinę w środku lata ukradłam pod kościołem.... (nie moim) ale były piękne róże i wielkie trzmieliny, wiec po kawałku uszczyknęłam, wsadziłam do ziemi i rosną .. kradzione jednak lepiej rośnie

Ale za to opieliłam trochę rabat z zielska Bozia widziała
nebel 00:07, 06 lip 2013

Megi, nie myśl sobie, że zapomniałam o tym, że obiecałaś mnie odwiedzić
Pozdrawiam
Megi 00:30, 06 lip 2013

Aniu-monte, trzmieliny chętnie i w każdej ilości, bo moja wizja rabaty nabiera wreszcie "ciała" , no i wybieram się do wipsowa, pisałam Ci, że mam już upatrzonych trochę roślin, a cennik w sumie zachęcający do zakupów zresztą w poniedziałek sobie pogadamy, to Ci opowiem, co sobie wydumałam.

Ewo, Ty również nie myśl, że zapomniałam pamiętam, jak tylko będę jechała w Twoje strony, to obowiązkowo się zamelduję.

Aniu-asc, a wiesz, że ja nigdy nawet w okolicach Rzeszowa nie byłam - jakoś mnie na zagnało w Twoje strony wierzę, że Twoje jeżówki dorodniejsze, bo i ogród wspaniały, masz cudny busz, w takim to pewnie wszystko "samo" się chowa i rośnie, u mnie niestety jeszcze kawał pracy, mimo, że ogród malutki, ale powoli do przodu. Jak to bywa, na ile czas i siły pozwalają

Uciekam spać, bo jutro wyjazd - zdjęcia będą pewnie wieczorem, zobaczycie w czyje progi zawitamy
monteverde 00:53, 06 lip 2013

Dobranoc
Joaska 08:56, 06 lip 2013

Megi pooglądałam zdjęci trochę poczytałam... zdjęcia piękne .....u mnie jeden bukszpan też kaprysi i chyba choruje ....muszę opryskać.
monteverde 22:24, 06 lip 2013

Gdzie się tak długo podziewacie? czekam na fotki
Megi 12:47, 07 lip 2013

Aniu, jak wróciłam wczoraj wieczorem to wkopywałam roślinki, potem byłam na domówce u sąsiadów, a teraz dopiero mam chwilę, żeby poczytać forum i ogarnąć zdjęcia

monteverde 12:51, 07 lip 2013

gdzie zdjęcia?