Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 21:18, 03 mar 2013

asc napisał(a)
Kindzia te ostatnie fotki murka i kostrzewy to fotki robione telefonem w szkółce.. to nie moje..... szkoda....bo mi się bardzo podoba, szczególnie ten bonzaj i to wcale nie dla ubogich z prawej
Kostrzewy są różne i do każdej może inna metoda.. tego nie wiem
Ja nad oczkiem od strony południowej posadziłam hosty... bo pisali, że te w słońcu wytrzymują.. moje wytrzymały, nic im nie było, ale co one tam rosły, posadziłam malotki gdzieś na końcu lipca..

Dobrze, dobrze, ale te kamole ślicznościowe przy oku to Twoje przecież Piękne, takie by mi pasowały, tylko rozmiarowo ciut mniejsze Musiałabym na żebry iść pod koniec lata...
JulkAd 07:48, 04 mar 2013

Kasiu, ja na chwilkę przed pracą, dzisiaj tylko 2 lekcje, bo klasa na praktykę poszła...hosty u mnie tez rosną na słońcu i nie wszystkie przypalało, ale pisałaś, że przy tujach więcej cienia, więc jeżeli gdzieś dam radę wcisnąć to tylko tam. Miłego dnia życzę...jak masz jeszcze pomysły co do listy to dopisz i tak wybierze się najodpowiedniejsze...
Kindzia 08:47, 04 mar 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu, ja na chwilkę przed pracą, dzisiaj tylko 2 lekcje, bo klasa na praktykę poszła...hosty u mnie tez rosną na słońcu i nie wszystkie przypalało, ale pisałaś, że przy tujach więcej cienia, więc jeżeli gdzieś dam radę wcisnąć to tylko tam. Miłego dnia życzę...jak masz jeszcze pomysły co do listy to dopisz i tak wybierze się najodpowiedniejsze...

Jeżeli są takie Julciu, które na słońcu wytrzymają, to OK. Nie mam nic przeciwko hostom

Nic więcej nie przychodzi mi do głowy...z tej listy mam 3 tawułki (biała, jasno i ciemno różowa) i różowe szydlaste.

Tak latem tam pada cień w godzinach południowych. Na koniec dociera koło 17,00-tej.

Mało widoczne, ale to te szare krechy

grazyna 08:59, 04 mar 2013

Projektant godny pozazdroszczenia

Kasiu, godecja w głównej roli :

A tu nemezja, o której u mnie Bogdzia wspomniała :

Kindzia 09:28, 04 mar 2013

grazyna napisał(a)
Projektant godny pozazdroszczenia

Kasiu, godecja w głównej roli :

A tu nemezja, o której u mnie Bogdzia wspomniała :

Grażynko, ta godecja śliczna. Już sobie napisałam nazwę, podobno prosto do gruntu i nie pikować? Tak przeczytałam o niej. Znajdę jej miejsce i posieję

Zaraz o nemezji poczytam
Gosiniak 09:38, 04 mar 2013

Kasiu pozdrawiam i zmiany w projekcie obserwuję,
słonecznego dnia
Milka 10:53, 04 mar 2013

Śliczne kwiaty w podpowiedzi i ciągłe pokusy
kotka was pokochała, to wróciła, szkoda że nie jest wysterylizowana, mniej bezpańskich kotów byłoby
pozdrawiam serdecznie
Kindzia 10:56, 04 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Kasiu pozdrawiam i zmiany w projekcie obserwuję,
słonecznego dnia

Oj, klaruje się już

Jest słoneczko!!!
Kindzia 10:58, 04 mar 2013

irena_milek napisał(a)
Śliczne kwiaty w podpowiedzi i ciągłe pokusy
kotka was pokochała, to wróciła, szkoda że nie jest wysterylizowana, mniej bezpańskich kotów byłoby
pozdrawiam serdecznie

Pokus co niemiara Ale wszystkiego się nie da

Mam nadzieję, że już tam zostanie. Nie mogę jej tam trzymać, zaraz znowu kocięta. Powtórka z rozrywki
Urszulla 16:28, 04 mar 2013

Widzę że już się klaruje coraz bardziej Twoja rabata
O kotku poczytałam dobrze że ja nie mam takich dylematów....raz ktoś z auta wyrzucił koło nas kotka małego czarnego...ale uciekł.....i po południu leżał nieżywy koło naszego auta to było smutne.