Tojad i tawułki też są luks, ale one do półcienia się nadają ...
Astry angielskie wysokie rosną ..
Rozwary na słoneczne stanowisko jak najbardziej,, tylko trzeba oznaczyć gdzie rosną i nie pielić puki nie wzejdą a wschodzą późno... to ic hwada..ale ja rozwary mam i też je lubię..
Oj tam ja wszytko lubię i dlatego tyle tego mam posadzone....
Julka- ja nie umiem projektować, wiesz ile rzeczy mam beznadziejenie posadzonych.. na szczęscie mam różne łopaty, wiec powoli to co nie gra poprawiam, a części nie wiem jak poprawić...
Wiem jedno i tu na szczęście w iluś miejscach tak mimo woli zrobiłam... że mam duże kępy

A duże są bo jak kupowałam sadzonki to one takie malutkie były i stwierdzałąm tego nawet widać nie będzie wiec wezmę od razu 5, 10, 7, 12.... Jak posadziłam to się rozrosło, zagęsciło, trzeba było przesadzić rzadziej... czyli obok coś wyeksmitować, by rozsadzić to co jest.. i tak mimo woli... to wyszło dobrze. Chociaż niechcący...
A ile roślin zmarnowałam przez głupotę..ho, ho, ho.... ale za to jaki bagaż doświadczeń....

Bezcenne
I jeszcze irysy syberyjskie sie nadają na takie stanowisko.... kwitną w maju, a potem ładne liście maja.. są też białe... zakupiłam i czekam... od kwietnia będą wysyłki
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.