Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 18:11, 11 mar 2013

grazyna napisał(a)

Kasiu, Kofana identico jest u mnie, o finansach nawet nie wspominam bo zawsze ich brak
Jak się uprę na coś (ksocki) to kosztem czegoś innego Areały takie same, niepełne 10 ar. I co roku coś muszę przerabiać, ponieważ dochodzą nowe ksocki, na które w poprzednim eci peci zabrakło. I tym sposobem coś się dzieje

A ja mam mocne postanowienie poprawy Nic nie kupię innego, tylko to, co mi Julcia rozrysowała. Pewno, że nie na raz, powolutku, ale tylko to
Przynajmniej możesz powiedzieć, że masz ruch w interesie
Kindzia 18:14, 11 mar 2013

grazyna napisał(a)

Och jak ja zazdraszczam im tych zakątków - mi też wydaje się, że u mnie nie da rady stworzyć takiego kącika. A może ??? ... nie, ja nie mam bladego pojęcia

Wg mnie zakątek można stworzyć nawet jak ogród jest mały, ale długi. U mnie praktycznie z każdej strony domu 11 m. Jaki zakątek tam wejdzie?
Kindzia 18:17, 11 mar 2013

gierczusia napisał(a)
Taaaak Ania Kopalnia wiedzy .. To wiem.. ... Tylko gdzie ja mam te chciejstwa upychać na 30 m2 ?

U Ciebie troszeczkę mało Gierczusiu, Twoje chciejstwa muszą być po prostu bardziej skoncentrowane...

Ania z rozmachem tworzy, oj kłopot by miała z Twoimi 30-toma metrami
Kindzia 18:18, 11 mar 2013

adom1206 napisał(a)
Pozdrowienia zostawiam i zmykam.

Ooo,miło mi...zaraz lecę zobaczyć gdzie uciekłaś
JulkAd 18:20, 11 mar 2013

Kasiu dzięki za cennik, zapisałam....dzisiaj ostrożnie pocztę wyczyściłam. 10 arów to całkiem sporo. Tajemniczy zakątek można zrobić, ale na to czasu trzeba...bo do takiego miejsca wg mnie potrzebne są drzewa...u mnie to niestety odpada, moja działkama niecałe 4 ary, no i jeszcze dom na niej stoi
Kindzia 19:00, 11 mar 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu dzięki za cennik, zapisałam....dzisiaj ostrożnie pocztę wyczyściłam. 10 arów to całkiem sporo. Tajemniczy zakątek można zrobić, ale na to czasu trzeba...bo do takiego miejsca wg mnie potrzebne są drzewa...u mnie to niestety odpada, moja działkama niecałe 4 ary, no i jeszcze dom na niej stoi

W razie czego mam,... jakby Ci się zapodział
Myślisz? Na razie na pewno nie będę Cię męczyć Realizacja Twojej rabaty u mnie przynajmniej dwa lata potrwa, jak nie dłużej...także spokój masz

Wiem, że nie masz za dużo miejsca, ale dziewczyny mają tu jeszcze mniej...jeżeli Cię to pocieszy

Mala_Mi 19:11, 11 mar 2013

Poskrzypki najwięcej jest skoro świt... przynajmniej u mnie tak było, ale dwa poranki, wyzbierałam i był spokój. Rok wcześniej nie było ani jednej francysi czerwonej.

Wiedzę mam tylko taką ile się napatrzyłam na swoje poczynania... i coś poczytam..a czytać lubię.. tylko skleroza... szybko zapominam...
Kindzia 19:13, 11 mar 2013

Kupiłam do ciurkadełka pompę, ledową nakładkę ... i co? d..a! Pompa jest na 12 V, kondensator muszę mieć. Teraz, przed chwilą doczytałam
Gosiniak 19:14, 11 mar 2013

Dziewczyny nie narzekajcie, miejsca zawsze mało, bo co roku chciejstwa dochodzą,
Kasiu tajemnicze zakątki też mi się marzą, ale cóż u mnie działka też kwadratowa i na środku dom, jeszcze w dodatku obrócony trochę, cośik będziemy kombinować, może za naście lat zrobią się zakątki jak trzeba się będzie przez busz roślinny przedzierać
buziaki
Kindzia 19:19, 11 mar 2013

asc napisał(a)
Poskrzypki najwięcej jest skoro świt... przynajmniej u mnie tak było, ale dwa poranki, wyzbierałam i był spokój. Rok wcześniej nie było ani jednej francysi czerwonej.

Wiedzę mam tylko taką ile się napatrzyłam na swoje poczynania... i coś poczytam..a czytać lubię.. tylko skleroza... szybko zapominam...

Francysie...świtem...będę pamiętać. Zamiast kawusi rano z tyłkiem na leżaczku!

Właśnie, że pamiętasz!!! Na temat cebulowych bardzo dużo wiesz...dopiero gdzieś radę czytałam jak szachownicę posadzić

Właśnie, dwa lata temu nie było tych paskud...w zeszłym roku takie pierwsze spotkanie miałam...