Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 13:05, 25 mar 2013

grazyna napisał(a)
Kasiu, nawet sarenki masz nieparzyście, na szczęście Pojemy knedelków

Dobrego samopoczucia

Patrz, tego nie zauważyłam

Jasne, tylko truskawy muszą być

Dziękuję i wzajemnie
Kindzia 13:07, 25 mar 2013

Gosiniak napisał(a)
Kasiu sarenki za płotkiem uwielbiam, do mnie czasami przychodzi parka, albo pojedynczo, a i tak jest radocha, avatarek twój pomógł, temperatury mają w przyszłym tygodniu nieźle podskoczyć, więc nic nie zmieniaj, buziaki

Nie zmienię...w życiu...jednak ta jedyna w tamtym roku kwitnąca hortusia pomogła

Do nas też zwykle nie przylatują takie tabuny, ale pewnie jedzonka im brak, szukają...było poruszenie w domu, że aż tyle
Kindzia 13:09, 25 mar 2013

grazyna napisał(a)
Oj qrcze, zapomniałam skomentować nowy avatarek, no ja się pytam, gdzie Cię szukać mam wśród taaakich kwiatów?

Na tamtym byłam opatulona...jeszcze eMuś mnie grzał, TERAZ WIOSNA IDZIE !!!!!! Za ciepło mi było

Byle tylko maj był łaskawy, to ogrodowe będą kwitły
Kindzia 13:10, 25 mar 2013

iwonaj napisał(a)
Kasiu sarenki cudne ale ty masz super widoki tylko pozazdrościć ( oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu) tyle przestrzeni i tylko same zwierzęta. Ja tylko obserwuję ptaszki z okna bo w około to sami sąsiedzi i ich domy. pozdrawiam i miłego tygodnia życzę.

Iwonko domy z sąsiadami też są, ale my na końcu jesteśmy, potem już tylko pola.....

Miły musi być, ociepla się
Kindzia 13:12, 25 mar 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Kasiu...witam poniedziałkowo
Piękne sarenki,do mnie też często przychodzą,zostawiam im za płotem jedzenie

Nie zostawiam im...moja siostra zostawiała, przychodziły na pewniaka, ale paskudne wsiury zaczęły wnyki na nie zastawiać...boję się tego. Chociaż u nas dobrzy ludzie są...
malgocha1960 15:51, 25 mar 2013

Kasiu,witaj poniedziałkowo.U mnie słoneczko,ale mróz trzyma,a przez to sniegu nie ubywa.Jeszcze pewnie ze 2 tygodnie co najmniej zanim z łopatami wyruszymy w nasze pola.
Kindzia 16:39, 25 mar 2013

malgocha1960 napisał(a)
Kasiu,witaj poniedziałkowo.U mnie słoneczko,ale mróz trzyma,a przez to sniegu nie ubywa.Jeszcze pewnie ze 2 tygodnie co najmniej zanim z łopatami wyruszymy w nasze pola.

Witaj Małgosiu Nie wiem jak tam w Pszczynie, ale w Zabrzu śniegu dawno nie ma. Teraz - 1.

Najbliższy weekend po świętach mus działać...jeszcze przycinać muszę, potem przeciw grzybowi prysnąć. Och, niech się już zacznie!
danuta_szwajcer 16:54, 25 mar 2013

Kasiu jaki optymistyczny awatarek)) a jestes przekonana, ze ogrodowe hortensje nie wymarzną? bo ja byłam popatrzec na nie i cos czarne sa za mocno były juz rozbudzone a te mrozy sa za silne, dlugo to trzyma i taki silny wiatr jeszcze w dodatku. U mnie tez nic sniegu nie ma.Pozdrawiam cieplutko
danuta_szwajcer 16:57, 25 mar 2013

No i te sarenki sa sliczne tez mieszkam na takim wypandowie, ze wiatr, mroz i slonko do tego zniszczy wszystko ale nic nie zrobimy.
baraga1904 17:00, 25 mar 2013

...Kasiu avatarek widzę nowy...taki optymistycznie wiosenny..

pozdrawiam ....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies