Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

Kindzia 09:47, 01 paź 2012

romka napisał(a)
Cześć Kasienia!
zniknełam z sieci na 1,5 m-ca ale jeszcze ze dwa tygodnie i mam nadzieję powrócę
buziaczki przesyłam gorące i lecę pooglądać kilka stron wstecz co tam podziałałaś

Romcia, Ty Paskudo Jedna !!!! Już się o Ciebie martwiłam. Masz się meldować!!!!!
Kindzia 09:47, 01 paź 2012

romka napisał(a)
ale wrzosy masz cudniaste!!!

Buziorki
Kindzia 10:03, 01 paź 2012

mirela napisał(a)
Witam krajankę. Będę czytać i nadrabiać w miarę jak mi czasu starczy.
Czy Ty dalej na działkę dojeżdzasz ? Ja pracuję w Katowicach - więc dojazdy też nie są mi obce .
Pozdrawiam październikowo .

My już tak chyba zapisane u góry mamy, że wiecznie na dwa domy Ale to już ostatni raz. Syn skończy studia, to pomyślę nad przenosinami
Do Katowic dojeżdżasz? Nieźle
mirela 11:53, 01 paź 2012

Tak, codziennie. Pociągiem. Ale ile książek udaje mi się rocznie przeczytać .
Kindzia 12:18, 01 paź 2012

Przynajmniej statystykę podnosisz
Ile zajmuje Ci dojazd w jedną stronę? Może nie musiałabym się przemóc i znowu zacząć jeździć
JulkAd 12:29, 01 paź 2012

Witaj Kasiu życze słoneczka w ten pochmurny dzień...u nas brrrrr zimno strasznie...zastanawiam się czy nie odpalić kominka dzisiaj. Miłego tygodnia też życzę, bo zaglądać będę czasami tylko (gościa od jutra mamy) i pozdrowiaonka przesyłam
Kindzia 12:42, 01 paź 2012

JulkAd napisał(a)
Witaj Kasiu życze słoneczka w ten pochmurny dzień...u nas brrrrr zimno strasznie...zastanawiam się czy nie odpalić kominka dzisiaj. Miłego tygodnia też życzę, bo zaglądać będę czasami tylko (gościa od jutra mamy) i pozdrowiaonka przesyłam

U nas już świeci Dużo cieplej się zrobiło, rano była zima.
Tak czytałam u kogoś, będziesz miała mało czasu teraz.
eliza3 12:45, 01 paź 2012

Witaj Kasiu, widzę, że cebulki posadzone, a Twoja technika sadzenia mnie zaintrygowała. To , że sadzisz w koszyczkach to metoda dobrze mi znana, chociaż ja nie stosuję, ale moczenie (co to za środek?) przed sadzeniem...? Tego nigdy nie stosowałam, właściwie nie spotkałam się z tym ?
Czego to się człowiek nie dowie?
Kindzia 12:59, 01 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Witaj Kasiu, widzę, że cebulki posadzone, a Twoja technika sadzenia mnie zaintrygowała. To , że sadzisz w koszyczkach to metoda dobrze mi znana, chociaż ja nie stosuję, ale moczenie (co to za środek?) przed sadzeniem...? Tego nigdy nie stosowałam, właściwie nie spotkałam się z tym ?
Czego to się człowiek nie dowie?

Ja zaczęłam od moczenia mieczyków. Przeczytałam u P.Smolenia na stronie (to hodowca mieczyków) żeby moczyć w Kaptanie. I moczę już teraz wszystkie cebulowe przeciw grzybowi
Sadzę w koszyczkach. Inaczej pułk nornic, które mnie regularnie odwiedzają (chociaż ostatnio pozbyłam się ich chociaż na trochę) zeżarłby mi wszystko w try-miga
Moja cała ogrodnicza wiedza pochodzi w większości z internetu, praktyk ze mnie żaden
mirela 13:16, 01 paź 2012

Te moczone mi się z muszelkami kojarzyły .
Jadę 35 minut (do Ligoty). Samochodem nawet jak nie było przebudowy A1 to jechałam dłużej. A pracuję tuż przy dworcu PKP .