Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak więcej błędów nie popełnić......

Jak więcej błędów nie popełnić......

Filomena 20:39, 19 wrz 2014

Mam nadzieję, że Twoja hortensja nie jest zagrożona zniszczeniem w ferworze prac.... a ja też głosuję na okrągły placyk
pozdrawiam
Aneta1309 21:40, 19 wrz 2014

Betka napisał(a)
Anetka musi być bajzel żeby potem było co porównywać Jak ja czasem patrzę na mój bajzel jaki miałam to oczom nie wierzę że wszystko tak ładnie rośnie .Roślinki szybko się regenerują i rosną a potem to tylko podziwiać podziwiać i podziwiać będziemy
Pozdrawiam

Bajzel na rabatach miałam ogarnąć ale ostatnio wokół domu przewijały mi się dwie ekipy i jeszcze ja to już by było za dużo. Pozytywna strona tej sytuacji jest taka że już nie będę musiała o tej kostce myśleć( w sumie to M o niej zdecydował) na przyszły rok zostaną schody i taras a potem to już luzik będę sobie rabaty dopieszczać i może znajdę chwilkę na to żeby sobie poleżeć na leżaczku w ogrodzie o tak się rozmażyłam
Aneta1309 21:46, 19 wrz 2014

Filomena napisał(a)
Mam nadzieję, że Twoja hortensja nie jest zagrożona zniszczeniem w ferworze prac.... a ja też głosuję na okrągły placyk
pozdrawiam

Hortensja wyszła z tego prawie bez szwanku ale chyba będę musiała ją przyciąć bo po niedzieli będziemy tam kłaść kostkę a ona już się tak rozrosła że właściwie nie można chodzić po obecnym chodniku.
Dumam czy by jej nie przesadzić na drugą stronę i nie zrobić takiego szpaleru z tych hortensji na tle tuj.Tylko że to znowu kupa kopania będzie a ja jeszcze tego co już rozgrzebałam nie skończyłam

Ewkakonewka 22:56, 19 wrz 2014

No dotarłam i do Ciebie, podrowienia zostawiam
Betka 07:47, 20 wrz 2014

Byłam i machałam
BusyBee 09:16, 20 wrz 2014

Anetko wrzuciłam u siebie zdjęcia szczepionych świerków nidiformis...może to coś dla nas...?

Pozdrawiam
ania_wesola 11:34, 20 wrz 2014

Anetka jako że z lubelskiego jesteś to powiedz mi gdzie się w roślinki zaopatrujesz. Poszukuje brzozy pożytecznej ale w mojej okolicy jak narazie w żadnej szkółce nie spotkałam
agata19762 20:05, 20 wrz 2014

Aneta1309 napisał(a)

Bajzel na rabatach miałam ogarnąć ale ostatnio wokół domu przewijały mi się dwie ekipy i jeszcze ja to już by było za dużo. Pozytywna strona tej sytuacji jest taka że już nie będę musiała o tej kostce myśleć( w sumie to M o niej zdecydował) na przyszły rok zostaną schody i taras a potem to już luzik będę sobie rabaty dopieszczać i może znajdę chwilkę na to żeby sobie poleżeć na leżaczku w ogrodzie o tak się rozmażyłam

Anetko mam takie same plany na kolejny rok...
płytki na schodach i tarasie i leżaczek oczywiście

gość obiecał, że do płytek przyjdzie w październiku,
ja się nie chcę zgodzić,przyjdzie mróz i szlak trafi wszystko ...
wytrzymam do wiosny jak już tyle dałam radę
chojna 20:55, 21 wrz 2014

Aneta wyrwało mnie z kapci!
Pięknie!

Jak rozmnażasz pelargonie?
Na taras w zeszłym roku wydałam kilka stów, a potem poszły do śmieci. szkoda mi było jak nie wiem.
katarzynkak 00:07, 23 wrz 2014

Anetko, czy Ty robiłas sadzonki lawendy? Czy eraz, gdy już przekwita można ją ściąć, czy lepiej poczekać do wiosny?