Robię tak samo w tym roku nawet te stare posadziłam w kącie z tyłu bo mi szkoda ich było wyrzucać, w ziemi urosły piękniej nawet niż nowe w donicach macham
Pewnie, że ok ja pod swoim bukiem- mikro na razie posadziłam liatry kłosowe- kilka sztuk...ładne są jednak tylko chwilę- jak kwitną...potem same zielone liście mnie nie zadowalają....
zatem kombinuj jakie carexy, a ja będę zgapiać...a buczek u Ciebie to bordowy ???- to jakieś żółte carexy mogłyby być...
Tak buczek bordowy początkowo myślałam żeby dać mu w nóżki evergoldy ale teraz muszę go wkomponować w nową rabatę i trzeba to przemyśleć żeby całość miała ręce i nogi
Rabata przed domem moja ulubiona a pelargonie kwitną nieźle nawet dzisiaj nie lubię wydawać kasy jak nie muszę a przecież nie ma z nimi tak dużo roboty
Hej Anetko, chciałam sie przywitac. Przejrzałam Twoj watek, masz piekny dom! ławeczka romantyczna i nawet z tym żwirkiem było pieknie choc rozumiem ze kłopotliwie. Teraz jak bedziesz juz miała kostkę bedzie miodzio! Hortensja bajeczna!! mi ciagle przymarza niestety, w tym roku pierwszy raz zakwitła a mam juz ja ze 3 lata. Bardzo ładne nasadzenia, czysto przejrzyscie! musze jeszcze popatrzec i podumac coby tu podpatrzec u Ciebie ) bo naprawde slicznie!