Grembosiu, Twój ogród jest przepiękny, ale to już wiesz Front mi się podoba, ale rozumiem zmiany, sam przez dwa dni rozkopalem pół ogrodu Trzymam kciuki
Potuptałam sobie po Twoim ogrodzie..., zrelaksowałam się i mogę ruszać dalej do roboty Znalazłam wierzbę Hakuro - faktycznie mocno przycięłaś. Nie będę więc miała dla swojej litości. Szkoda, że temat zlewu nie wypłynął wcześniej, bo straszny miałam dylemat z tym i w końcu wzięliśmy srebrny z elementami nierdzewki. Masakra. Twój bardzo mi się podoba.
To ja zostanę przy moim metalowym wpuszczanym w blat... Ceramiczne w łazienkach wygladaja strasznie mimo stacji uzadatniania wody...aż strach się bać co sie dzieje w naszych przewodach pokarmowych...
Z poradami się polecam, jeśli tylko bedę w stanie pomóc
Front i widok z tarasu masz przepiękny, wieczorkiem też jest bardzo klimatycznie, światło nocą odpowiednio dobrane robi cuda w ogrodzie, tobie się to udało i sztuką jest zrobić takie ekstra foty, pięknie Grembosiu
Ucałuj ode mnie małego Ignasia
U mnie też już klapa z pomidorkami, mus powyrywać....udają się tylko ogórki, cukinie, dynia, pory, papryka, cebulka dymka i zioła
Wieczorem to już zupełnie inny ogród: tajemniczy, cichy, romantyczny.
Tak czy inaczej, czy za dnia, czy w nocy jest przepięknie
Zachwyca mnie wejście do domu, taras, pergole, altana i piękne, bujne rośliny, które sobie cudownie radzą bez chemii
Na dowód, że moja turzyca buchanani jest źle wyeksponowana, pokażę fotki, które potwierdzają, że wygląda na zasuszoną trawę. Marzenka dobrze radzi, one to tylko z intensywnym pasem zieleni innych traw. Pomijam, że moje "kulki" bukszpanowe to mikrusy i w ogóle ich nie widac...
Dostaną eksmisję na "tyły", tylko gdzie?
Tutaj rozchodniki zrobiły się wielogatunkowe, a w zeszłym roku tak ładnie spójnie wyglądały, też trzeba to ujednolicic...
Natomiast w przedogródku zaczynają ładnie się przebarwiac.