Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

JoannA 13:22, 31 sty 2015

Dołączam do grona zachwyconych ogrodem
Podaj mi adres na priv.
pozdrawiam
Mysza 23:52, 02 lut 2015

Witam.
Wizytówka pięknie wyszła
Twój ogród jest cudny zarówno latem jak i zimą
Pozdrawiam.
Warmia 08:27, 03 lut 2015

a mnie po prostu zatkało.... klimat twojego ogrodu jest cudowny, wręcz magiczny
vita 09:11, 03 lut 2015

Wstyd się przyznać ile mnie tu nie było, wczoraj zaczęłam czytać wątek od początku, jestem w połowie i doprawdy Grembosiu, nie mogę uwierzyć, że to ten sam ogród sprzed trzech lat Włożyliście w niego mnóstwo pracy, efekty mówią same za siebie: oszołomina, gratuluję
Do pełni efektu brakuje kilku lat, kiedy rośliny się w pełni rozrosną, ale nie ma co poganiać czasu, najważniejsze, że wszystko jest wreszcie skończone.
Wrócę do dalszej części wątku, jestem ciekawa roślin.
Czy teraz to zajmiesz się się tylko pielęgnacją? Jakaś lista roślin na wiosnę przygotowana?
Mala_Mi 09:14, 03 lut 2015

Gratuluję wizytówki. Pięknie się spacerowało.... i podziwiam nie tylko detale, ale jak masz dorodne rośliny. Ogród młody a niektóre egzemplarze wyglądają na wiekowe
Kindzia 14:22, 03 lut 2015

Grembosiu pozdrawiam

P.S. Jestem już podwójną babcią, pierwszy wnusio ma 6 lat
yolka 19:29, 03 lut 2015

Ja też jestem przeważnie cichą podglądaczką Twojego ogrodu. Podoba mi się
iwonaal 10:10, 05 lut 2015

Piękny ogród, zaznaczam
makkasia 20:09, 05 lut 2015

Wizytówka pokazuje w pigułce piękno Twojego ogrodu, jest inny, oryginalny, niesamowicie zaskakujący. Dziękuje
grembosia 20:34, 09 lut 2015

Dobre kobiety,za dobre słowa dziękuję.

vita napisał(a)

Do pełni efektu brakuje kilku lat, kiedy rośliny się w pełni rozrosną, ale nie ma co poganiać czasu, najważniejsze, że wszystko jest wreszcie skończone.
Wrócę do dalszej części wątku, jestem ciekawa roślin.
Czy teraz to zajmiesz się się tylko pielęgnacją? Jakaś lista roślin na wiosnę przygotowana?

Vita, skończone..., mam nadzieję, że nigdy nie będzie, tyle mam jeszcze planów..., ale to właśnie jest fajne, i nie ma co poganiać.

Lista roślin na wiosnę spora, ale najważniejsze dla mnie to skończenie przedogródka. Musiałam usunąć żółte żurawki wśród bukszpanów, bo niestety przypalało je, ale tu żółć super się komponowała.

Miałam sporo ciekawych pomysłów naszych dziewczyn, ale jednolita żółć na to miejsce najbardziej mi pasuje. Szukałam więc wśród żółtych zadarniających i wyszło mi, że tojeść rozesłana 'aurea' będzie najlepiej tu pasować. Żółty jednolity dywan, jako tło dla bukszpanów, tworzy taki niesamowicie soczysty kontrast.

To jest to miejsce, i tu priorytet wiosenny.