vita
17:19, 18 mar 2017
Z taką pogodą! Wytrzymałam cztery godziny z przerwą na gorącą herbatę i odpuściłam. Zamiast oddarniania było cięcie cisów i czyszczenie rabat.
Widzę, że opłaciło się staranne przygotowanie podłoża dla pustynników, dwa lata temu je dzieliłam, a w tym proszę:
Jest szansa, że niebawem dobiję do setki, a zaczynałam od siedmiu sztuk
Organizuję warzywnik. Idzie mi jak po grudzie, najpierw przesadzanie borówek amerykańskich, porzeczek, róż historycznych, było tego.
Wymierzyłam całość, podzieliłam na cztery kwatery (książkowo
)
Początkowo chciałam posiać trawę na ścieżkach, ale wpadłam na inny pomysł, po co siać, jak mogę ułożyć ścieżki z darni? Będą prawie natychmiast i jak ułatwią dostęp do grządek na początku.
Jestem na takim etapie, czyli zrobiłam mniej niż połowę. Ścieżki będą się krzyżować na tych kamiennych płytkach.
Przy okazji pobierania darni powstaje inna ścieżka i wiele dodatkowego miejsca.
Potrzebuję pogody bez deszczu!
Widzę, że opłaciło się staranne przygotowanie podłoża dla pustynników, dwa lata temu je dzieliłam, a w tym proszę:
Jest szansa, że niebawem dobiję do setki, a zaczynałam od siedmiu sztuk

Organizuję warzywnik. Idzie mi jak po grudzie, najpierw przesadzanie borówek amerykańskich, porzeczek, róż historycznych, było tego.
Wymierzyłam całość, podzieliłam na cztery kwatery (książkowo

Początkowo chciałam posiać trawę na ścieżkach, ale wpadłam na inny pomysł, po co siać, jak mogę ułożyć ścieżki z darni? Będą prawie natychmiast i jak ułatwią dostęp do grządek na początku.
Jestem na takim etapie, czyli zrobiłam mniej niż połowę. Ścieżki będą się krzyżować na tych kamiennych płytkach.
Przy okazji pobierania darni powstaje inna ścieżka i wiele dodatkowego miejsca.
Potrzebuję pogody bez deszczu!