takiej wysokości to mój Spiky nawet by nie zauważył, zwyczajnie przełożyłby łapkę i przelazł
Moja tylko tak wygląda na zdjęciu właściwie Siatka ma niecałe 50 cm wysokości i jest ok 10 cm nad ziemią, mój pies nie jest taki duży ale bardzo skoczny i nawet teraz obserwuję czy nie przymierza sie do przeskoczenia przeszkody. Kundel ale kondycję ma charta zarówno w bieganiu jak i przeskakiwaniu Siatka nie może być niżej niestety
Ja mam kilka wysokości tego płotka od 40 do ok 70cm po wbiciu w ziemie . Poprzednio miałam inny, ale ten jest ładniejszy a z daleka praktycznie niewidoczny Twoja siatka na zdj wygląda na wyższą .
To prawda ale kupiłam metrową i przecięłam na pół no i jak pisałam jest ok. 10 nad ziemią na palikach
Tak to właśnie potrafię robić zdjęcia i tak to wtedy wygląda!?!
Dziękuję Ci za fotki. Będę zmuszona też tak zrobić. Ładnie to u Ciebie wygląda. A ta siatka jest metalowa czy plastikowa?
Właśnie pokazuję mężowi i mówi, że też tak zrobimy i jeszcze ogrodzimy rabatę z przodu domu. Mam tam m.in.róże, macierzankę, berberysy. Jednego berberysa dzisiaj przesadziłam, bo cały połamany, macierzanka zadeptana, dwa krzaki róż przesadzone, bo połamane. Moje psiuty akurat tam mają swój tor przebiegowy.
Ty rabaty też masz ogrodzone?
Złoszczę się na psiaki, ale nie wyobrażam sobie gdyby ich u mnie nie było
Dobrej nocy
Siatka jest plastikowa czarna taka drobniutka w rolce 10 m i 1m wysokości kupiona tam gdzie róże,jest mocna, bardzo ładnie się napina, u mnie na metalowych prętach
Mam dla psów wydzielony kawałek ogrodu przy tarasie ( latem muszą mieć nasze towarzystwo jak jesteśmy w ogrodzie, bo lament jest wielki jak jestesmy dalej)i to tak wyszło, że 3/4 tuj właśnie rośnie w tym kawałku. Przed tujami mam rabatę z trawkami i takimi tam różnościami, którą to z kolei dewastuje mi sunia, wynosi korę,kładzie się na trawy ozdobne, połamała mi hortensję i notorycznie zadeptuje tulipany, a jak uda się któremuś zakwitnąć to przeważnie jest po czasie złamany Nie grodzę tej rabaty, bo jest na niej taka pergola na powojniki ,a w środku stoi ławka. Reszta ogrodu jest bezpieczna, a... jeszcze miskanty tu rosną przy tarasie i katalpa opodal więc też są narażone na obcowanie z futrami Dlatego jak robię cokolwiek w ogrodzie poza terenem tarasu i tego wybiegu to psy muszą być w domu,ponieważ robią straszny pisk- chcą pomagać
Dobranoc!!!
Świetne rozwiązanie z tym ogrodzeniem. Dałaś odstęp pomiędzy? Na zdjęciu nie widać ile, ale dasz radę tam wejść prawda? Będziesz miała łatwiej do czyszczenia i pielęgnowania. Odrodzą się raz dwa. Nawóz, woda i heja.
Taka siatka bardzo estetycznie wygląda, jeśli są psy. Drewniane płotki gorzej, ale wiadomo ... co nie robi miłość do psa .