Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

wiunia 15:41, 26 sty 2016

Dominika11 napisał(a)
no to sie będzie działo

Mam w planach kilka nowych nasadzeń ale jednak bez większych rewolucjimój ogród musi być w większości bezobsługowypoza wiadomymi wyjątkami jak koszenie trawy i przycinanie grabów w żywopłocie
wietrzyk 20:23, 18 lut 2016

Nowości ogrodowych mało, ale jakie życiowe!!! Gratki, gratki, gratki
niesamowite dopiero co dzieci małe są, a tu już się wnuki sypią... tak przynajmniej mi się wydaje, że czas stanowczo za szybko gna naprzód.
wiunia 21:22, 18 lut 2016

wietrzyk napisał(a)
Nowości ogrodowych mało, ale jakie życiowe!!! Gratki, gratki, gratki
niesamowite dopiero co dzieci małe są, a tu już się wnuki sypią... tak przynajmniej mi się wydaje, że czas stanowczo za szybko gna naprzód.

Święte słowa!
ogrodowo to u mnie raczej będzie marnie w tym sezonie, jedynie pielęgnacja tego co już jest, bo na nowości to nie mam natchnienia choć aż się ogródek prosi o zmiany i nowości! No cóż...ten sezon należy do Zuzanki
Pozdrawiam Asiu serdecznie!!!
Dominika11 21:25, 18 lut 2016

wnusia ważniejsza, ogród poczeka
wiunia 21:36, 18 lut 2016

Dominika11 napisał(a)
wnusia ważniejsza, ogród poczeka

Właśnie, właśnie... ona jest taka malutka i kochana muszę mimo uwielbienia prac ogrodowych ten czas wykorzystać do maksimum z wnusią, a potem będzie ze mną "przesadzała" roślinki
Oczywiście od czasu do czasu "pogłaskam" moje kochane zielone, bo przecież bym nie wytrzymała
Pozdrawiam Dominiko!
zabaewa 22:37, 18 lut 2016

To oczywiste, że będzie z Babcią przemeblowywać ogród. Najpierw ozdobna piaskownica, potem huśtawka wśród róż i basen kąpielowy wśród tataraku, pałki i kosaćców Gratki Kochana
wiunia 08:18, 19 lut 2016

zabaewa napisał(a)
To oczywiste, że będzie z Babcią przemeblowywać ogród. Najpierw ozdobna piaskownica, potem huśtawka wśród róż i basen kąpielowy wśród tataraku, pałki i kosaćców Gratki Kochana

Dziękuję Ewuni! Już nie mogę się doczekać takich chwil
Borbetka 09:42, 19 lut 2016

Heloł! Dużo się dzieje. Gratuluję!
MirellaB 12:14, 19 lut 2016

Wiuniu myślałam o Tobie i Cię myślami przyciągnęłam, bo się odezwałaś

Jak wnusia? Rośnie?

Każda chwila z takim maleństwem cenna. Ja każdą chwilę od urodzenia spędzam z moim synkiem, nie wróciłam do pracy u kogoś, pracuję u siebie

Wiuniu tak blisko mieszkasz, a jeszcze się nie spotkałyśmy. Może w tym sezonie się umówimy?

wiunia 19:50, 06 mar 2016

Borbetka napisał(a)
Heloł! Dużo się dzieje. Gratuluję!

Dziękuję Moniko Wiadomo. że maluszek zmienia życie rodziców o 180 stopni ale w naszym przypadku to i moje i eMa również Jestem w stanie wracać z P-nia z pracy trzy, cztery godziny później aby tylko odwiedzić Zuzankępo pracy