A po co się będziesz Alu tłumaczyć Tobie ma pasować ja już dałam sobie luz i jak to się mówi "mój cyrk i moje małpy" ale trochę się namęczyłam zanim do tego dojrzałam
Pozdrawiam bardzo gorąco!!!
U mnie tak tych różnic w wysokości nie widać bo zarosły od przodu żurawki, wierzby i wiąz, ale jak zrobię reorganizację rabaty to może już rzucać się w oczy. zobaczymy.
przy okazji chciałam obejrzeć te nowe nabytki, bo całkiem obcymi nazwami mi rzuciłaś poczekam na zdjęcia w tygodniu znowu będę w Kostrzyniu i może w końcu uda mi się Twoje szkółki zwiedzić. którąś szczególnie polecasz???
Buziaki Wiuniu :*
Alu w okolicach Kostrzyna byłam tylko w szkółce u Byczkowskich w Glince Duchownej ale baaardzo dawno. Mają tam wypasione rośliny nie wiem jak teraz z cenami ale kiedyś dość drogo mieli. Ale jest więcej szkółek w Kostrzynie jak wygooglujesz to wyskoczą. Ja bardzo często bywam w Łowęcinie to jest praktycznie Swarzędz u Kierzkowskich. Mają duży wybór roślin i całkiem przystęone ceny,miła obsługa Dzisiaj byłam pierwszy raz w Dobrympolu-same byliny i trawy. Tam
trzeba kupić hurtowe ilości nie sprzedają w detalu
Jutro zrobię fotki tych berberysów dzisiaj już padłam i nic nie cyknęłam. Sama jestem ciekawa co z nich wyrośnie
A może wpadniesz do mnie jak będziesz w Kostrzynie. W tygodniu jestem w domu przeważnie około 16
dzięki Wiuniu za nazwy, właśnie o Byczkach często mówią dziewczyny i jestem bardzo ich szkółki ciekawa.resztę juz musze wygogooglować
W dobrym polu byłam chyba rok temu, też fajne miejsce, ale faktycznie na ilości hurtowe albo na spotkanie ogrodowiskowe i każdy bierze po kilka roślinek i można coś wtedy więcej kupić.
Resztę napiszę na prw
Mirelko ja co roku obiecuję sobie, że po jednej donicy z przodu i z tyłu domu. Mam bordowe płytki na tarasie i jestem taką niezdarą, że zawsze z konewki coś powylewam albo pocieknie z donicy drewnianej i zostają takie paskudne siwe ślady to samo dotyczy śladów psich łapek na tarasie. Piesków nie ograniczę ale donice mogęCiągle mam "dyżur" przy mopie. Nie wiem jak inne dziewczyny, które mają podobny kolor podłogi na tarasie sobie radzą? W każdym razie nigdy więcej takich płytek na zewnątrz. Kiedyś pewnie będzie trzeba zmienić
Mirelka - trzynniki, bardzo mi się u Ciebie podobały szczególnie za to, że tak szybko startują zobaczę czy spełnią moje oczekiwania trzeba testować, bo każdy ogród ma swoje fochy