Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

wiunia 00:30, 14 maj 2016

Bardzo lubię conicę w takim stadium
zoja 07:45, 14 maj 2016

skrzynie masz ekstra
zieloniutkie te graby a rh masz cudowny ten biały - może i mój za kilka lat taki będzie
Pozdrawiam porannie!
ewa004 17:40, 14 maj 2016

Żywopłot coraz piękniejszy
Pozdrawiam
dorkow0 21:26, 15 maj 2016

Witaj Wiolu.
Żywopłot rewelacyjny. Już cudnie zagęszczony. Będziesz go prowadzić wyżej, czy będzie tej wysokości?
Donice super, kolor jest fantastyczny.
Serdeczności zostawiam.
majkel0326 10:05, 17 maj 2016

wiunia napisał(a)

Ja nie szukałam kwiatów do donic, bo mam jeszcze stokrotki i ładnie rosną dlatego nie wiem kiedy wymienię na typowo letnie obsadzenia. Myślałam, że znajdę coś fajnego z bylin? Kilka szkółek się wystawiało i mieli owszem bylinki tylko przyznam szczerze ceny mnie trochę powalały na kolana jedynie z takiej jednej szkółki z Łowęcina kupiłam 5 trawek całkiem tanio i ładne zdrowe sadzonki choć niewielkie. Nie znałam tej szkółki wcześniej, a szkoda, bo widać obsługa zorientowana co sprzedaje w odróżnieniu od kilku innych wystawiających się wzięłam namiary to sobie podjadę, bo mam bliskomają b. dobre ceny i zdrowe roślinki.

Wiunia, co do bylin ta mam jedną ulubioną szkółkę w mojej okolicy, do której zaglądam kilka razy w sezonie. Niestety nie ma tam wszystkiego co bym chciała, ale i tak wybór maja spory i ceny przystępne.
PS. Piękne tulipany u Ciebie!
MirellaB 20:26, 19 maj 2016

Wiunia również uwielbiam świerk conica jak tak ma te nowe przyrosty Moje wszystkie trzy tak wyglądają

Bardzo ładne masz obsadzenia tarasowe
wiunia 07:04, 20 maj 2016

zoja napisał(a)
skrzynie masz ekstra
zieloniutkie te graby a rh masz cudowny ten biały - może i mój za kilka lat taki będzie
Pozdrawiam porannie!

Zoja dziękuję za miłe słowa graby wczoraj prysałam roztworem z sody profilaktycznie.
Biały rh już przekwita Ale bordowe i fioletowe dają czadu
wiunia 07:08, 20 maj 2016

dorkow0 napisał(a)
Witaj Wiolu.
Żywopłot rewelacyjny. Już cudnie zagęszczony. Będziesz go prowadzić wyżej, czy będzie tej wysokości?
Donice super, kolor jest fantastyczny.
Serdeczności zostawiam.

Witam Dorotko!
Graby w tym roku pierwszy raz mam zamiar ciąć tylko z boków zostawiając górę w spokoju. Są bardzo geste od dołu więc teraz niech rosną w górę
Pozdrawiam!
wiunia 07:09, 20 maj 2016

majkel0326 napisał(a)

Wiunia, co do bylin ta mam jedną ulubioną szkółkę w mojej okolicy, do której zaglądam kilka razy w sezonie. Niestety nie ma tam wszystkiego co bym chciała, ale i tak wybór maja spory i ceny przystępne.
PS. Piękne tulipany u Ciebie!

Dziękujęja też mam swoją w okolicy ulubioną i tam zaglądam często!
wiunia 08:33, 20 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Wiunia również uwielbiam świerk conica jak tak ma te nowe przyrosty Moje wszystkie trzy tak wyglądają

Bardzo ładne masz obsadzenia tarasowe

Hi hi Mirelko ja też mam trzy conici
Te granatowe kwiatki w okrągłej donicy mam pierwszy raz zobaczymy co są warte