Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

jagoda99 20:55, 02 sty 2013

Zyczenia juz zlozylam.
Wlasnie skonczylam odwiedziny u Ciebie wszystko zapowiada sie super.
Pierniczki pyszne ozdoby swiateczne piekne.
Wlasnie pomyslalam sobie ze przy tej pompie pasowala by taka nie duza wanna cynkowa bo na miedziana to nie ma pewnie szans
albo wydlubane w pniu drzewa takie koryto i wlozone pol plastikowej beczki lub cos innego zeby woda nie wyciekala moze to glupi pomysl ale jakos to tak widze.
Wiuniu korzen musi koniecznie zostac na rabacie jest fajny.
Jak widze Poznan to jakos mi sie tak cieplo zrobilo na sercu ja sie urodzilam w Krzyzu wlkp to takie malutkie kolejowe miasteczko nie wiem czy wiesz,a Poznan to znam prawie jak wlasna kieszen uwielbiam te strony.Moja Babcia pochodzila ze Smieszkowa.
Czy mozesz zdradzic skad jestes.
Pozdrawiam pyre poznanska z calego serca.
wiunia 18:21, 03 sty 2013

Jagódko dziękuję serdecznie za wizytę Bardzo mi miło,że mnie odwiedziłaś, mój ogród jest na mapie ogrodów, więc zerknij. Piszesz, że okolice Poznania są Ci bliskie, ja również pokochałam te strony , choć mieszkam tu dopiero od 2000 roku,11 lat w Poznaniu, a od 1,5 roku na wschód od Poznania.
Fajnie, że piszesz o pompie, chciałabym coś pod nią postawić ale ciągle szukam pomysłu, aby było to w miarę tanie, estetyczne no i funkcjonalne pomysał z wanienką mi się pdeoba Może wiosną coś mi zaświta jak to :"ugryźć"
Póki co mamy styczeń, a ja jak większoiść na tym forum nie mogę się doczekać wiosny, Ty pewnie również? Jutro zajrzę do ogródka jak tam się mają moje cebulowe , bo czytam tu i ówdzie, że wychodzą juz z ziemii. U mnie ostatnio trochę trosk i zmartwień ciągnących się od grudnia więc na forum zglądam trochę mniej, niż bym tego chciała dlatego dopiero dziś przeczytałam Twój post, wróciłam z rodzinnych stron.
Dziękuję Ci jeszcz raz za odwiedzinki, wpadam do Ciebie często nie zostawiając sladów, lubię poczytać i pooglądać, ale postaram się poprawić i zostawiać po sobie slady
Pozdrawiam serecznie !!!!!!
jagoda99 01:52, 04 sty 2013

Wiem ze sa Wasze ogrody na mapie ale akurat nie dziala ta strona dlatego zapytalam
przepraszam i pozdrawiam
majkel0326 11:52, 04 sty 2013

Wiunia,witaj w nowym roku Obejrzałaś już swoje cebulowe? Wszystko w porządku? Też muszę przejść się po rabatach i zobaczyć co w trawie piszczy.
dorkow0 12:00, 04 sty 2013

Witaj Wiuniu, dawno Cię coś nie widziałam u mnie i lecę zobaczyć co tam... ?
U mnie wiatrzysko, pada deszcz i wcale zimowo nie jest...
Ale mimo takiego dnia, wszystkiego dobrego Ci życzę...
jotka 14:35, 05 sty 2013

Wiuniu, życzę żeby kłopoty odeszły bezpowrotnie i żadne zmartwienia nie zaprzątały Twojej główki
No i jeszcze, żeby M. angażował się nie tylko w część warzywną, ale również kwiatkową
wiunia 20:54, 05 sty 2013

Majeczko, nie wiem jak tam cebulowe, bo dopiero co weszłam do domu, znowu podróż w sprawach rodzinnych (pogrzeb) nie miałam jakoś głowy.... Ale jutro zrobię obchód. Pozdrawiam serdecznie
wiunia 20:59, 05 sty 2013

Dorotko, mam chwilę i zaraz do Ciebie wpadnę, już stęskniłam się za ogrodami, bo ciągle mam wyjazdy i nie mam kiedy usiąść do komputera. Pozdrawiam cieplutko!
wiunia 21:02, 05 sty 2013

Jolu, dziękuję za odwiedzinki i miłe życzenia życie jest jakie jest i musimy się trzymać twardo, żeby i nie dać się zwariować, oby do wiosny Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej niedzieli!
Gosiniak 21:12, 05 sty 2013

Ja też u Ciebie bywam i podglądam, śliczne dekoracje świąteczne, a wiosna przyjdzie, nawet się nie obejrzymy, a ja sobie dzisiaj hiacynty kupiłam w doniczce i już wiosnę mam, pozdrawiam