jagoda99
20:55, 02 sty 2013

Zyczenia juz zlozylam.
Wlasnie skonczylam odwiedziny u Ciebie wszystko zapowiada sie super.
Pierniczki pyszne ozdoby swiateczne piekne.
Wlasnie pomyslalam sobie ze przy tej pompie pasowala by taka nie duza wanna cynkowa bo na miedziana to nie ma pewnie szans
albo wydlubane w pniu drzewa takie koryto i wlozone pol plastikowej beczki lub cos innego zeby woda nie wyciekala moze to glupi pomysl ale jakos to tak widze.
Wiuniu korzen musi koniecznie zostac na rabacie jest fajny.
Jak widze Poznan to jakos mi sie tak cieplo zrobilo na sercu ja sie urodzilam w Krzyzu wlkp to takie malutkie kolejowe miasteczko nie wiem czy wiesz,a Poznan to znam prawie jak wlasna kieszen uwielbiam te strony.Moja Babcia pochodzila ze Smieszkowa.
Czy mozesz zdradzic skad jestes.
Pozdrawiam pyre poznanska z calego serca.
Wlasnie skonczylam odwiedziny u Ciebie wszystko zapowiada sie super.
Pierniczki pyszne ozdoby swiateczne piekne.
Wlasnie pomyslalam sobie ze przy tej pompie pasowala by taka nie duza wanna cynkowa bo na miedziana to nie ma pewnie szans
albo wydlubane w pniu drzewa takie koryto i wlozone pol plastikowej beczki lub cos innego zeby woda nie wyciekala moze to glupi pomysl ale jakos to tak widze.
Wiuniu korzen musi koniecznie zostac na rabacie jest fajny.
Jak widze Poznan to jakos mi sie tak cieplo zrobilo na sercu ja sie urodzilam w Krzyzu wlkp to takie malutkie kolejowe miasteczko nie wiem czy wiesz,a Poznan to znam prawie jak wlasna kieszen uwielbiam te strony.Moja Babcia pochodzila ze Smieszkowa.
Czy mozesz zdradzic skad jestes.
Pozdrawiam pyre poznanska z calego serca.