Ewuniu jestem tylko w końcu i mnie dopadła zmora tej zimy czyli wściekłe przeziębienie grypopochodne, ale już jest oky i wracają mi siły życiowe

Byłam u Ciebie i widzę , że masz dylemat jaki kolor elewcji wybrać , witaj w klubie! Też mam plany w tym roku co do wykonania elewacji i oczywiście wybór koloru to trudna decyzja jak i sposobu jej wykonania, tzn. czy tynk i malowanie czy już barwiony tynk, opinii jest tyle ilu doradzających

i bądż tu człowiecze mądry? Przyznam ,że kolorek planuję coś w podobnym stylu jak Ty, tzn, piaskowy ew. wanilia, choć wstępnie gustowałam za pistacją ala oliwką ale mnie przegłosowano,że do czerwonego

dachu niby nie pasuje

Podejrzewam jednak, że mimo starań to jednak w tym roku nie uda nam się tego przedsięwzięcia dokonać więc będę miała jezcze sporo czasu na decyzję. Pozdrwaiam Cię kochana serdecznie i bedę podglądać u Ciebie , a może mi coś podpowiesz, polecisz dobrą firmą, bo ja zieloniutka jak trawka na wiosnę w te klocki, a M. to ma na wszystko czas i mówi, że spoko, spoko ......a ja nie mogę doczekać się tych wykończeniówek i ogrodzenia i w ogóle ......to Qurcze blade dlaczego to tyle wszystko kosztuje?