Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

wiunia 10:39, 02 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
Wiuniu tak to już z tymi chłopami jest
Mój też wpadł na dziwny pomysł postawienia wiaty na podwórku
Byłam przerażona ,nie dość że ciasno to jeszcze takie cudo postawi, co pół podwórka zajmie a co najważniejsze miejsce gdzie kiedyś limki na zakręcie będą rosły (wiesz jaka to rabata na zakręcie ?)

Ile się naprodukowałam żeby go przekonać że to miejsce nie jest dobre ,i się udało... szuka dalej

No to możemy sobie "podać rękę" mój M właśnie szuka i szuka i z tego szukania to ja ciągle zmieniam plany nasadzeń, a jak już zapadnie decyzja i jest akceptacja M (ciężki kaliber) to za jakis czas właśnie w tym ,a nie innym miejscu musi postawić garaż lub wiatę!!! już kwituję to śmiechem ale płakać mi się chce !
10:45, 02 wrz 2013
a ja sama namówiłam mojego by postawił wiatę i cały czas zastanawiał się czy stawiać drugi garaż czy wiatę i skończyło się na tym,że to i to zrobił.Wiata to strzał w dziesiątkę,stoi sobie w narożniku i całkiem fajnie i ładnie wygląda bo dopasowana do ogrodu (jest u mnie nawet jej kawałek na zdjęciach) i chowamy tam wszystkie "klunkierki" ogrodnicze i nie tylko.

Dziś policzyłam pióropuszki na moich rozplenicach,mają po około 30 szt.Są z tamtego roku,całkiem fajnie się rozrosły i szybko zapełniają miejsce na rabatach
wiunia 10:45, 02 wrz 2013

Bogdziu tak to już jest, że musimy zawalczyć o nasze wizje ogrodowe i nie tylko! Ale jak by to było gdyby nie ci nasi M ? Nudno! Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
wiunia 10:50, 02 wrz 2013

Anulko, to prawda, że wiata to świetny pomysł i ładny ogrodowy element architektury tylko, żeby nie stała na mojej rabacie, której to miejsce M zatwierdził bez zastrzażeń a teraz ma focha, że planuję ją obsadzać i tak to jest!
10:54, 02 wrz 2013
O to faktycznie..jak już jest w planach na Twojej rabacie to...troszkę przesuń te plany,może wiata bardziej w bok
wiunia 11:28, 02 wrz 2013

Anulka napisał(a)
O to faktycznie..jak już jest w planach na Twojej rabacie to...troszkę przesuń te plany,może wiata bardziej w bok

Coś pokombinujemy,ale jak znam życie to jeszcze dużo wody upłynie zanim dojdzie do budowy wiaty
grazyna 19:50, 02 wrz 2013

Ha ha ha, czyli wszystkie mamy takie same problemy z naszymi M. No i czy świat nie jest piękny

Pozdrawiam cieplutko Wiuniu
Kasiek 08:12, 03 wrz 2013

W moim ogrodzie rzadze ja,juz troche mniej w garazu... i ciesze sie ze z tego mojego rzadzenia moj Zon spod oltarza nie odebral mi jeszcze kluczy do domu
Milego dnia Wiolu
grazyna 21:44, 03 wrz 2013

quote=Kasiek napisał(a)..... i ciesze sie ze z tego mojego rzadzenia moj Zon spod oltarza nie odebral mi jeszcze kluczy do domu

Ha ha, dobre !

Pozdrawiam
adom1206 21:46, 03 wrz 2013