Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

JoannA 22:53, 03 wrz 2013

Wiuniu, ale się dzieje u Ciebie, tyle zmian. Podziwiam.
Pozdrawiam serdecznie
wiunia 23:04, 03 wrz 2013

Dzięki Joasiu ale mi trochę głupio, że nie mogę pokazać ładnych zdjęć, bo aparat w naprawie, a telefonem to wychodzą kiepskie w rzeczywistości wszystko wygląda lepiej
JoannA 23:18, 03 wrz 2013

wiunia napisał(a)
Dzięki Joasiu ale mi trochę głupio, że nie mogę pokazać ładnych zdjęć, bo aparat w naprawie, a telefonem to wychodzą kiepskie w rzeczywistości wszystko wygląda lepiej

Wiuniu, tym sie nie przejmuj, na tych fotkach ja widzę wszystko A my rozumiemy, że aparat w naprawie.
Nadrobisz później pieknymi fotkami.
pozdrawiam serdecznie
wiunia 23:21, 03 wrz 2013

Hogata 13:37, 05 wrz 2013

wiunia napisał(a)
Anulko, posadziłam trawki, choć na zdjęciach słabo je widać, bo kiepskie foto ale wygladają pięknie na rabatce postaram się odpowiednio pielęgnować trawki to może będą sie u mnie dobrze czuły Pozdrawiam serdecznie i życzę również miłego dnia!

Przyznaję sie bez bicia, dawno u Ciebie byłam, ale postaram sie naprawić .

Co do traw to warto na wiosne zasilić je azofoską, działa. Tak wyczytała u Marzenki2007, efekty są widoczne. Trawy się super rozrastają.
13:44, 05 wrz 2013
Moje rosną w dołku zaprawionym własnym kompostem i przerobionym obornikiem,rosną jak oszalałe,z małych kęp porobiły się całkiem wielkie i mają po przeszło 30 pędzelków.I mają dopiero rok.Wiuniu jak masz swój kompost to posadź je w nim,zobaczysz jak ruszą na drugi rok
wiunia 23:27, 05 wrz 2013

Anulko , a jak podsypię na wierzch kompostu wiosną to coś to da? Kompost będzie dobry dopiero wiosną, nie zdąży mi sę teraz przerobić, M wykorzystał cały na warzywnik.
wiunia 23:32, 05 wrz 2013

Agatko miło mi ,że zajrzałaś do mnie, nie ma u mnie wiele do nadrabiania więc spoko
Hogata 08:48, 06 wrz 2013

To tak jak u mnie pomalutku do przodu
09:34, 06 wrz 2013
wiunia napisał(a)
Anulko , a jak podsypię na wierzch kompostu wiosną to coś to da? Kompost będzie dobry dopiero wiosną, nie zdąży mi sę teraz przerobić, M wykorzystał cały na warzywnik.

No pewnie,w taki sposób nawozi się kompostem Trawy rozszaleją się,że hej Ja w ten sposób robię przyjemność wszystkim roślinom w ogrodzie..
Miłego dnia Wiuniu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies