Mala_Mi
13:02, 06 cze 2013

I nie bądź Gosiu taka optymistka, że zapamiętam
Ja zakręcona jestem i jak coś sobie ubzduram, to amen w pacierzu.
Karolinko, Pszczółko - witam i uciekam do roboty.. póki się nie wyrobię to na forum będę mało.... jak na mnie mało, coś pokazać co kwitnie ( o ile epoka deszczowa eis skończy) ..i ze 2 wątki na wieczór, tak na dobre spanie
Sadzę gęsto bo nie lubię czekać latami na efekt..stąd nie kupuję takich malotek do przyrostu...bom niecierpliwa i za stara na czekanie
Teraz jak ogród jakoś wygląda, to miejscami mogę się bawić na oczekiwanie aż coś urośnie, ale jak zakładałam ogród, to chciałam się nim cieszyć i to już.. Wiek to jedno, a to, że bank czeka kiedy mi zabrać moje areały to drugie.. chałupa na kredyt a praca za coraz gorsze wynagrodzenie .. albo nie ma jej wcale..
Wiec cieszę się tym co dziś i teraz
By ciezyś się jeszcze jutro.. uciekam do pracy

Karolinko, Pszczółko - witam i uciekam do roboty.. póki się nie wyrobię to na forum będę mało.... jak na mnie mało, coś pokazać co kwitnie ( o ile epoka deszczowa eis skończy) ..i ze 2 wątki na wieczór, tak na dobre spanie

Sadzę gęsto bo nie lubię czekać latami na efekt..stąd nie kupuję takich malotek do przyrostu...bom niecierpliwa i za stara na czekanie