Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

AgnieszkaW 21:38, 30 cze 2013

Ale miło odpoczęłam Aniu w twoim ogrodzie. U mnie zimno i wietrznie, więc poszłam do Ciebie i nie żałuję. Widać jak wspaniale ogród się rozrósł. Masz już etap "upychania", podobnie jak ja (hi, hi). Pozdrowienia przesyłam
an_tre 21:45, 30 cze 2013

Aniu u ciebie to już tradycja festiwal pięknych widoków i zakątków masz wiele kwitnących i dziwi mnie,że już kilka horti ci ładnie kwitnie u mnie w powijakach
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Rench 21:45, 30 cze 2013

Ech,wszystko pięknie ! ale mnie trawnik rzuca na kolana To moja bolączka,a twój taki piękny,od samej wiosny.
Poza tym,szalejesz kobitko
Tawułki przycięłaś fajnie. To są te drobnolistkowe?

Zeta 21:58, 30 cze 2013

Ale siem złaziłam po Twoim ogrodzie ...jak Ty to wszystko ogarniasz....tyyleeeee bylin..szok
ewa004 22:16, 30 cze 2013

no wlasnie jak ty to wszystko ogarniasz ? odpoczywałas dzisiaj?
ka1sia 22:25, 30 cze 2013

Anek, ja tez spacerek zaliczyłam i jeszcze tu wrócę, bo pięknie bardzo jest
buziaczki, Aniu
gierczusia 23:00, 30 cze 2013

JulkAd napisał(a)
A co ja mam powiedzieć? Toż to 550 km

A ja tam kilosów liczyła nie będę , bo ważniejsze jest to ,że pekaes jedzie do Aneczki jakieś 4.5 godziny .. Całkiem przyzwoity wynik

Anuś buziam .. Muszę powolusiu ponadrabiać
Mala_Mi 00:00, 01 lip 2013

Kochani, próbuję w wolnych chwilach wpadać do Was.... ale ja tak nie umiem po łebkach i jak wejdę do kogoś to robię doktorat do swojego ostatniego wpisu... i schodzi czasowo Dlatego u siebie na pozdrowienia nie odpowiadam, tylko szoruję do Was.. bom strasznie ciekawa... ale tę ciekawość wszystkiego mam od dziecka I zawsze mnie było pełno.. zwłaszcza tam gdzie nie trzeba To bracia byli spokojni.... a ja taki urwipołeć.. jak nie na drzewie, to na dachu... to na jabłkach w cudzym sadzie ... albo szłam szukać krematorium w szpitalu..... (miałam 7 lat.... ) albo gdzie lotnisko jest ... przeszliśmy z bratem o 2 lata starszym kilka kilometrów poza miasto I znaleźliśmy lotnisko ...... WOJSKOWE... bo innych u nas nie było ....
Ale co tam, żołnierz mnie posadził na kolanach (byłam mniejsza niż wiek by wskazywał) i dał karabin potrzymać I tylko mi... długo byłam dumna, że ja dostałam a brat nie No i jak nas samych wypuścić do domu... po drodze bagna..... dobrze, że to było dawno temu, bo teraz to moja mama by była opisywana z naszego powodu w gazetach......
Oj pomysły to mieliśmy

Mala_Mi 00:06, 01 lip 2013

Gierczusia.. co to 4,5 godzinki.. to tyle by sie zdrzemnąć Śmigniesz do mnie raz dwa I zobaczysz jak fajnie doniczki gierczusiowe sie prezentują

Czy ogarniam?? - odpowiadam hurtem - nie ogarniam.. i co z tego.. byliny to takie coś co da sobie radę i bez ogarniania..... to takie dawne dzieci.... z kluczem na szyi, głową pełne pomysłów jakoś przeżyły Młodszy brat był wiązany sznurkiem do stołu by nie uciekł i czegoś nie narozrabiał... a my ze starszym..... ale fajnie było Zawsze mówię, że brudne dziecko to szczęśliwe dziecko

Pogoda - pogoda jest do niczego, że nie napiszę do d. rano wyglądało nie najgorzej... dalej martwię sie o ryby... boją się mnie.... do brzegu nie podpływają.... nawet karmy z brzegu nie wezmą.... Jak to dziś przeczytałam...czyżby

koty transgraniczne

urządziły łapankę, a może jaki bociek przyleciał??? Ewidentnie przestraszone.....
marzena 00:09, 01 lip 2013

Ania, piękny spacerek ze świetną przewodniczką ogrodową