Beata, Takie śliczności będą za rok na Twojej rabacie

A chodzenie wśród tańczących motyli jest bardzo przyjemne

Jak w jakiejś bajce
Kondzio - hi, hi, hi

JUż zostało do upchnięcia tylko 29 doniczek
Kasia WB - taniec z maczetami

Dobre

Lubię pracę w ogrodzie i lubię paść na pysk ze zmęczenia

Takie coś inne niż siedzenie przed kompem ... I w moim ogrodzie tip- top nigdy nie ma i nie będzie.. bo jak jedno sie zrobi to 100 innych rzeczy do zrobienia... ale brak kancików, niedocięta trawa i trochę chwastów dalej nie odbiera radości z tańczących motyli czy kolorów w ogrodzie
Sebek - zawsze mogę komuś dać w prezencie nadmiarowe doniczki..... nic się nie zmarnuje

Mam wsiowy ogródek do przeróbki.. tam najwyżej coś posadzę, tylko muszę to gdzieś posadzić tymczasowo... dam radę.... tylko chciałam to wszytko mieć na nowej rabacie..

Bo mi się podoba.
Po co kupowałam.... a po co kobietom 50 par butów - chodzi się co najwyżej w 10 ??? Aaaaaa to taka jest natura kobiety, że lubi robić zakupy i jak sie podoba to musi mieć....

Ot i koniec filozofii .....
Jedni kupują rośliny bo im sie komponują, a ja kupuję bo mi sie podobają.. a potem myślę gdzie upchnąć.... I dzięki temu mam co pokazywać na forum.... bo ile można pokazywać kulkę bukszpanową z żurawkami???? No i nie sądziłam, że tyle roślin zdecyduję sie przesadzić z innych rabat, gdzie im było za ciasno.. Oj, tam.. natury człowiek nie zmieni, a natury kobiety to nic nie zmieni.. bo my babki jesteśmy bardzo uparte
Madżen - w GAP nie umiem szukać i nie umiem wstawiać.. i byłam tam tylko z 5 razy jak wrzucałyście jakiego linka do inspiracji...
Kindzia - myślę cały czas
Danusia - Tobie też miłej niedzieli... na inne wątki pójdę nadrabiać jak pogoda sie zbadziewi.. mam mieć gości, ogórki czekają i trochę pasuje ogarnąć pobojowisko przy nowej rabacie... ależ tam narozrabiałam
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.